Trabzon'da Ramazan etkinlikleri sürüyor

Başkan Gümrükçüoğlu Trabzon'da Ramazan’ın manevi havasına uygun etkinlikler düzenlediklerini söyledi.

Trabzon'da Ramazan etkinlikleri sürüyor

Trabzon'da her yıl geleneksel olarak düzenlenen Ramazan Etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenmekte olan Geleneksel Ramazan Etkinliklerinde Ramazan nostaljisi olanca hızıyla devam ediyor.

Trabzonluların her akşam akın ettiği etkinliklerde dün akşam tasavvuf musikisi sanatçısı Mustafa Fidan çıktı. Fidan okuduğu ilahilerle katılımcıların kulaklarının pasını silerken, etkinlikler kapsamınsa sahnelenen Pişekar ve Kavuklu, Nasreddin Hoca, kıssadan hisse, asrı saadete yolculuk, çatlak profesör gibi skeçlerle semazen gösterileri ve ney dinletileri vatandaşlara doyumsuz anlar yaşatıyor.

Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, sosyal belediyeciliğin her türlü gereksinimlerini yerine getirme gayreti içerisinde olduklarını kaydederken, “Trabzon’umuzda Ramazan’ın manevi havasını uygun etkinlikler düzenliyoruz. Programlarımız teravih namazından sonra başlıyor. Vatandaşlarımız etkinliklerimizden çok memnun olduklarını ifade ediyor. Bu bizim için en büyük mutluluktur” diye konuştu.




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber