Trabzon'da Okul Sporları Olimpiyatları'na doğru

Trabzon'da temmuz ayında yapılacak olan Okul Sporları Olimpiyatları'na geri sayım

Trabzon'da  Okul Sporları Olimpiyatları'na doğru

Yeni Trabzon Valisi Yücel Yavuz Okul Sporları Olimpiyatları en iyi şekilde yapılması için çalıştıklarını söyledi.

Trabzon Valisi Yücel Yavuz, Uluslararası Okul Sporları Olimpiyatları'nın (Gymnasiade) zamanında ve en güzel şekilde yapılması için çalışmaların tüm hızıyla sürdüğünü söyledi.

Vali Yavuz, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, 11-18 Temmuz'da Trabzon'da yapılacak Gymnasiade 2016'nın hazırlıklarını kontrol etti.

Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü binasında, müdür vekili Birdal Öztürk ile olimpiyat hazırlıklarında görevli ekip ve diğer ilgilerle bir araya gelen Vali Yavuz, çalışmalar hakkında detaylı bilgi aldı.

Vali Yavuz, burada yaptığı konuşmada, Trabzon'un bir spor şehri olduğunu vurguladı.

Kentte yapılacak olimpiyatların önemli bir organizasyon olduğuna işaret eden Yavuz, "Gymnasiade 2016'nın zamanında ve en güzel şekilde yapılması için çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Bu anlamda yapılan çalışmaları görmek istedik. Herhangi bir sıkıntımız yok. İlimiz bu organizasyondan yüzünün akıyla çıkacaktır." ifadelerini kullandı.
 



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber