Trabzon'da öğrencinin merak ettiği soru cevabını buldu

Trabzon'da yaz aylarında dolmuşlarda öğrenci tarifesi geçerli mi değil mi? İşte bu soruya net yanıt geldi

Trabzon'da öğrencinin merak ettiği soru cevabını buldu
Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası, dolmuş, taksi ve otobüs durak başkanlarını iftarda bir araya getirdi.

Gerçekleşen programda konuşma yapan Trabzon Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Turan Altuntaş şunları söyledi: “Bu buluşmaları daha sık yapacağız. Eksiklerimizi sıkıntılarımızı ve dertlerimizi hep beraber paylaşacağız. Birlik ve beraberliğimizi daha iyi sağlamak için hep bir arada olacağız. Hep beraber bir araya gelip tüm sorunları çözmeye çalışacağız. Bugüne kadar Şoförler Odası olarak her şeyi çözmeye çalıştık. Eksiklerimiz olacaktır ama hepimiz bu işten ekmek yiyoruz. Birbirimize daha çok sarılırsak bu işler daha güzel olur. Muhalefet denen bir şey olmaması lazım. Bu birlikteliğin arasına birileri bir şeyler sokmaya çalışıyor. Hiç kimseyi aramıza sokmamaya çalışalım. Muhalefet de olacak. Ama eğer muhalefet yaparken kendi ekmeğine zarar geliyorsa muhalefet yapmamasını istirham ediyorum. "

TAKSİLERE ÖZEL UYGULAMA

Taksilere de değinen Altuntaş "İlçe taksilerinin şehir merkezinde çalışmasıyla ilgili sıkıntılarımız vardı. Geçtiğimiz gün toplanan UKOME’den karar çıktı. İlçe taksilerinin sağ ve sol kapısı komple kırmızı renkte olacak ve büyük harflerle hangi durağa bağlı oldukları yazılacak. Yani o taksi Trabzon merkezine girdiği zaman bile polis onu görebilecek. Yapılan çalışmalarda üç beş tane taksi bağlandı. Bu çalışma böyle devam edecek." dedi.

ÖĞRENCİ TARİFESİ ŞİKAYETİ İSTEMİYORUM

Trabzaon'da öğrencilerin en çok şikayetçi olduğu konu olan dolmuşlardaki öğrenci tarifesi ile ilgili de konuşan Altuntaş "Birde şoför arkadaşlarımıza iletmenizi istiyorum. Yaz ayları olduğu için öğrenci tarifesinin kalkması söz konusu değil. Yaz aylarında da öğrenci ücreti uygulanmalıdır. Tarifede bu şekilde belirtilmiştir. Bu konuda şikayet gelmesin istemiyoruz. Gerekli kontrolleri de yapacağız.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler