Trabzon'da o ilçede yol çalışmaları sürüyor

Sürmene’de mahalle yolları betonlanıyor.

Trabzon'da o ilçede yol çalışmaları sürüyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon il genelinde başlatmış olduğu yol seferberliğine aralıksız olarak devam ediyor. Her gün Trabzon’un en az 10 ila 15 ayrı noktasında asfaltlama ya da betonlama çalışması icra eden Büyükşehir Belediyesi, Sürmene ilçesinin Yeşilköy ve Yazıoba mahallerinde de betonlama çalışması gerçekleştirdi.
 
Yeşilköy Mahalle Muhtarı Yusuf Öksüz, mahallelerinde yapılan çalışmadan ötürü duydukları memnuniyeti ifade ederken, “Burada betonlanmakta olduğumuz yolumuz uzun yıllardır gerekli yatırımları alamıyordu. Büyükşehir Belediyemiz bu soruna el attı. Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’na teşekkür ediyoruz. Şehrimizde büyük bir yol seferberliği başlatmış olduğunu biliyoruz. İnşallah bu sürede tüm yol sorunlarımız çözüme kavuşacaktır” diye konuştu.








 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler