Trabzon'da nakliyecilerden çağrı

Nakliyatçılar Ekmek teknelerinde iftar düzenledi...

Trabzon'da nakliyecilerden çağrı
Haber61 – Haber Servisi - Uluslararası Nakliyeciler Derneği (UND) Yönetim Kurulu Üyesi, Abdullah Özer ve ortağı Aydın Ateş, nakliye sektörü ve dostlarıyla iftarda bir araya geldi. Özer ve Ateş’in Kaşüstün’deki garajlarındaki TIR’da düzenlediği iftar programına Yomra Belediye Başkanı İbrahim Sağıroğlu, Ulaştırma Bölge Müdürü İhsan Gümrükçü ve personelleri, AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcıları Hasan Dilekoğlu, Enes Aslan, AK Parti Trabzon İl Yöneticileri Fatih Solak, Volkan Bozali, UND Bölge Temsilcisi Hakan Demircan, Trabzon Ticaret Sanayi Odası Ticaret Müdürü Sabri Küçük ve personelleriyle birlikte nakliyeciler katıldı.
ONURLANDIRANLARA TEŞEKKÜRLER
Haber61.net haber merkezine açıklamada bulunan Özer, “Bizim ekmek teknemiz TIR, ve burada sektörümüzle ilgilenen Sayın Müdürlerimizle, Başkanlarımızla ve paydaşlarımızla bir araya geldik. Mübarek Ramazan ayının kardeşlik, birlik ve beraberlik duygusunu idrak etmekle birlikte sektörümüzde yaşanan güncel sorunlar hakkında da istişarede bulunduk. Güçlü Türkiye’nin mihenk taşlarından nakliye sektörünün temsilcileri olarak ülkemiz ve milletimiz için çalışmaya devam ediyoruz. Sorunları çözme noktasında bizlere yardım edenler sadece bize değil Trabzon başta olmak üzere ülkemizin her metre karesine destek olmaktadır. Davetimize icabet edip bizleri onurlandıranlara teşekkür ediyoruz” dedi.
GELENEKSEL HALE GELDİ
Geçtiğimiz Ramazan ayında da TIR’da iftar verdiklerini hatırlatan Özer, “Geleneksel hale getirmeye çalıştığımız bu programla hem ekmek teknelerimize verdiğimiz önemi hem de sektörün bir bütün halinde hareket etmesi gerektiği mesajını vermiş oluyoruz. Bu Ramazan ayında bu iftarın ikincisini düzenledik bundan önce şehrimizdeki Nakliye Sektöründe olan şirket sahipleri ve çalışanlarımızla bir araya geldik. Bu yolda göstermiş olduğumuz gayret ve çabanın boşa çıkmamasını temenni ediyor, hemşehrilerimize ve milletimize hayırlı Ramazanlar diliyorum. Son olarak Mardin’de aynı TIR’dan vatan savunmasında bulunan evlatlarımız için de bulunmakta ve hizmet vermektedir. Mardin’de bizim Trabzon’da bizim, bu ülkenin her bir karış toprağı için canımızı da malımızı da vermeye hazırız” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzon Haber