Trabzon'da Koruma halkası kaldırıldı

Trabzon Emniyeti önlemleri normale döndürdü

Trabzon'da Koruma halkası kaldırıldı

Genel Kurmay’dan yapılan açıklama ile birlikte Türkiye’de resmen darbe durduruldu. Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Genel Kurmay, yapmış olduğu çalışmalar sonrasında bünyesinde bulunan bir grup azınlık darbeci askerlerin tamamı gözaltına alındı ve darbe girişimi durduruldu. İçişleri Bakanlığı 81 İl Emniyet Müdürlüklerine göndermiş olduğu karar ile birlikte olağan üstü önlem alan Emniyet Güçlerinin normale dönmesi yönünde bilgi verildi.
 
Trabzon Valiliğine gelen yazı ile birlikte Trabzon İl Emniyet Müdürlülüğünün 18 ilçede almış olduğu darbecilere yönelik önlemler son buldu. Bu kapsamda FETHÖ örgütüne bağlı olduğu öğrenilen darbecilerin olası Trabzon’da yapacakları kalkışım sırasında Trabzon Valiliği ve Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü etrafından alınan koruma halkası da kaldırıldı.
 
Darbe girişiminin gerçekleştirildiği ilk dakikalarda trafiğe kapatılan Gülbaharhatun  Mahallesi İnönü Caddesi de saat 17:20 itibari ile trafiğe açıldı. Caddenin giriş ve çıkışında bulunan TOMA’lar kaldırılarak Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne geri döndü. Aynı emirlerin Jandarma teşkilatına da tebliğ edildiği öğrenildi.
 
Haber : Şükrü Üçüncü
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber