Trabzon'da ki şüpheli Kanada'dan geldi...

Trabzon'da yakalanan FETÖ şüphelisi ile ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

Trabzon'da ki şüpheli Kanada'dan geldi...
Trabzon Araklı İlçesinde düzenlenen operasyonda gözaltına alınan, D.H. İl Emniyet Müdürlüğünde sorgulanmasına devam ediliyor. Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Dün Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri; Araklı ilçesinde yapmış olduğu istihbarı çalışmalar sonrasında FETÖ/PDY, ile bağlantısı olduğu öne sürülen D.H’yi gözaltına aldı. İl Emniyet Müdürlüğüne getirilen D.H’nın bir süre önce Kanada’dan Türkiye’ye geldiği Trabzon’a da bir hastayı ziyaret etmek maksatlı geldiği öğrenildi.
 
D.H, hakkında Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un ‘Örgütün yetiştirdiği finansal anlamda en önemli kişilerden birisi.’olduğu bilgisini vermesinin ardından soruşturmayı derinleştiren emniyet güçleri, şahsın FETÖ/PDY’de ki görevini tespit etmek için çalışma başlattı. Sorguya MİT’inde dahil olduğu öğrenilirken, hakkında ki iddiaları ret eden D.H’nin parmak izi, fotoğraf eşlemesi gibi yöntemler ile gerçek kimliğinin araştırılmaya devam ediliyor. İstihbarı çalışmalarda şahsın bağlantısının bulunduğu öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler