Trabzon'da Huzurevi sakinlerine iftar

Trabzon'da Başkan Genç Huzurevi sakinlerine iftar verdi.

Trabzon'da Huzurevi sakinlerine iftar

Trabzon'da Ortahisar Belediyesi Başkanı Ahmet Metin Genç, Köşk ve Çamlık Huzurevi sakinlerine iftar yemeği verdi. 

Huzurevi sakinlerinin katıldığı iftar yemeğinde Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç masaları tek tek dolaşarak huzurevi sakinleri ile sohbet etti. Huzurevi sakinlerinin hiçbir zaman yalnız olmadığını ifade eden Başkan Genç, "Toplum olarak ve birey olarak huzurevinde yaşayan yaşlılarımızın her zaman yanında olmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

Türk milletinin yaşlılara çok değer veren ve saygı gösteren bir millet olduğunu belirten Başkan Genç, "Devletimiz Allah'a şükür ki her zamankinden daha da güçlü. Güçlü olmak demek, sizlerin daha iyi imkanlara sahip olması demektir. Devletimiz ve hükümetimiz iktidarı boyunca yaşlılara ve engellilere her zaman sahip çıkarak onların hayır dualarını aldı. Önemli olan da budur zaten. Devletimizin gibi Ortahisar Belediyemiz de imkânları ölçüsünde yaşlılara hizmet etmeyi kutsal bir vazife olarak görüyor. Bizim geleneğimizde, görgümüzde büyüğümüze karşı hürmet ve saygı göstermek, onların elini öpmek esastır. Gerçekten bizim milletimiz büyüklerimize değer veren bir milletir. Bu geleneği yaşatan bir milletiz. Küçüğüne sevgiyi, büyüğüne saygıyı ve aileyi esas alan bir milletiz. Siz büyüklerimiz bizleri böyle yetiştirdiniz; biz de sizden bu değerleri böyle devraldık. Biz bunu görev addederek, toplumumuzun her zaman bu değerleriyle birlikte varlığını sürdürmesi gerektiğini düşünüyorum. Zira buna çok çok ihtiyacımız olan bir dönemden geçiyoruz. Böyle bir inanca da sahip milletiz. Biz bu inancımızı ve geleneğimizi geleceğimiz olan çocuklarımıza öğretmeye devam edeceğiz. Hepinizin ellerinden öpüyorum" şeklinde konuştu.

Yemekte kısa bir konuşma yapan Köşk Huzurevi Müdürü Muhammet Durmuş yaşlılara yönelik hizmetlerinden dolayı Başkan Genç'e çok teşekkür ederek Genç'in her zaman yanlarında olduğunu ve kendilerine her zaman ilgi, alaka gösterdiğini söyledi.


 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler