Trabzon'da evi yanan vatandaşa ziyaret

Trabzon'da evi yanan vatandaşa Başkan Genç'ten ziyaret.

Trabzon'da evi yanan vatandaşa ziyaret

Geçtiğimiz günlerde Trabzon'un Ortahisar İlçesi Çukurçayır mahallesinde çıkan yangında evinde büyük hasar meydana gelen vatandaşa Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ziyarette bulundu.

Ev sahibi Musa Yıldız'a 'geçmiş olsun' dileklerini ileten Başkan Genç yangında can kaybı yaşanmamasının tek teselli noktaları olduğunu söyledi. Musa Yıldız ile birlikte yanan evde incelemelerde bulunan Başkan Genç, her zaman 'Cana değil, mala gelsin' anlayışında olduklarını ifade ederek ancak bu tür hadiselerin bir daha yaşanmaması için güvenlik tedbirlerinin hem belediye ve hem de vatandaşlar tarafından dikkatli bir şekilde yerine getirilmesi gerektiğini kaydetti.

Yangınla ilgili ev sahibi Yıldız'dan bilgi alan Başkan Genç, şu ifadelere yer verdi: "Yangın hadiseleri şehrimizde çok sık olan hadiseler değil. Zaman zaman şehrimizde de yangınlar olabiliyor. Gerçekten çok feci ve üzüntü verici bir olay. Yangınla birlikte her şeyinizi kaybediyorsunuz. Ama burada tek teselli noktamız herhangi bir can kaybının yaşanmamasıdır. Biz Ortahisar ve Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden gelen desteği ortaya koyacağız. Bir nebze olsa da yangın felaketinin yaralarını sarmak için bütün imkanlarımızı ortaya koyacağız. Bu konuda gerek vatandaşlarımız ve gerekse belediyeler olarak yangından dolayı büyük bir mağduriyet yaşayan ailemize sahip çıkmak hepimizin görevidir. Netice itibarıyla bu tür hadiseler hepimizin başına gelebilir, hepimiz bu tür felaketleri yaşayabiliriz. Önemli olan bu hadiselerde devlet ve vatandaş olarak kenetlenip hep birlikte yaşanan acıları hafifletmektir. Mağduriyet yaşayan vatandaşlarımıza sahip çıkıp, onların yanlarında olduğunu göstermemizdir."   
 


 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber