Trabzon'da Emniyet şube müdürü gözaltına alındı

Trabzon'da Emniyet Şube müdürünün gözaltına alındığı bildirildi.

Trabzon'da Emniyet şube müdürü gözaltına alındı
Haber61 - Haber Servisi - Trabzon'da Çocuk Şube müdürü gözaltına alındı

Türkiye'de dün akşam saatlerinde İstanbul ve Ankara başta olmak üzere başlatılan ve püskürtülen askeri kalkışım hareketi sonrasında Trabzon'da gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 

Edinilen bilgiye göre Trabzon İl Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Çocuk Şube Müdürü A.H.'nin ilk olarak açığa alındığı sonrasında ise yaşanan gelişme ile gözaltına alındığı öğrenildi.

İddiaya göre A.H.'nin gözaltına alınma nedeninin, askerin polise müdahalesi olması halinde askeri personele müdahale etmeme emri vermesi olduğu ileri sürüldü. 

Trabzon'da her şeyin kontrol altında olduğunu vurgulayan Trabzon Valisi Yücel Yavuz, ''Trabzon Emniyet Müdürlüğüne bağlı Çoçuk Şube Müdürü Ali Hellaç da yaşanan darbe girişimiyle ilgili gözaltına alındı. Emniyetteki sorgu işlemleri şu anda devam ediyor. Toplamda iki gözaltımız oldu. Onun dışında kentimizde hiçbir olumsuzluk yoktur.'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler