Trabzon'da deplasman yasağı!

Üç İstanbul takımına Trabzon yasak

Trabzon'da deplasman yasağı!
Haber61 Spor Servisi

Türkiye’de son yıllarda uygulanan deplasman yasağı ile ilgili kulüpler birliği bir karar alarak bu sezon için yasağın kaldırılmasına karar vermişti.

Ancak bu kararın ardından İstanbul İl Emniyet Müdürlüğünce alınan karar doğrultusunda yasağın devam ettirileceği bildirilmişti. Bu bildirgenin ardından Trabzon’da da benzer bir karar alındı.  Trabzon İl Spor Güvenlik Kurulu’nca alınan karara göre Trabzonspor, M.P. Trabzonspor, 1461 Trabzon ve Düzyurtspor’un büyük takımlarla oynayacağı maçlara rakip takım taraftarları gelemeyecek.
 
Haber61’in yetkililerden edindiği bilgiye göre; Trabzonspor Kulübü ve Trabzonspor Medical Park Basketbol Kulübünün bu yıl Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray ile Trabzon’da oıynayacağı karşılaşmalarda rakip takım taraftarları maçı tribünlerden izleyemeyecek. Bu üç takımın haricinde geçmiş sezonlarda olaylı geçen maçlardan dolayı Yeşil Giresun Belediye basketbol takımının taraftarları da Trabzonspor M.P maçlarına gelemeyecek.

Ayrıca 1461 Trabzon ve Düzyurtspor’un Ziraat Türkiye Kupası’nda , Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray ile karşılaşmaları halinde de rakip takım seyircileri gelemeyecek.

Alınan bu kararın ilgili kulüp ve taraftarlar derneğine de bildirildiği öğrenildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber