Trabzon'da broşür kavgası 4 yaralı

Trabzon'da broşür kavgası 4 yaralı

Trabzon'da broşür kavgası 4 yaralı

Trabzon’un Ortahisar İlçesi Kahramanmaraş Caddesi Sanat Sokağında meydana gelen silahlı olayın nedeni ortaya çıktı.

Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Bir güzellik merkezinin tanıtım broşürlerini caddede dağıtan kişilerin yanına gelen kimliği belirsiz bir grup ile tartışma yaşandı. İddiaya göre; broşür dağıtan şahısların yanına gelen henüz kimliği tespit edilemeyen kişiler, “Neden zorla insanlara broşürleri veriyorsunuz?” diyerek tartışmaya başladı. Bir süre sonra tartışma yerini kavgaya bıraktı.
 
Broşür dağıtanlara tepki gösteren kişiler belinden çıkarmış olduğu silah ile diğer gruba ateş etti. Bu sırada caddeden geçmekte olan, Fatma K., Özgenur S. Salih G. ve Gökhan G. yaralandı. Olay yerine gelen 112 ekipleri; yaralıları alarak hastaneye kaldırdı. Olay sonrası iki grubunda olay yerinden koşarak kaçtığı öğrenildi. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ekipleri; etrafta bulunan güvenlik kamera görüntülerinden şahısların kimliğini tespit ettikten sonra yakalanması için çalışma başlattı.
 
Haber : Şükrü Üçüncü


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler