Trabzon'da 2 bin kişiye istihdam

5. Trabzon İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı toplantısı yapıldı.

Trabzon'da 2 bin kişiye istihdam
Trabzon Valiliği himayesinde, Trabzon Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü organizatörlüğünde 29-30 Eylül 2016 tarihlerinde Karadeniz Teknik Üniversitesi’nde düzenlenecek olan 5. İnsan Kaynakları ve İstihdam Fuarı için bilgilendirme toplantısı düzenlendi. 

İŞKUR İl Müdürü Adnan Zengin fuar sayesinde iş arayan ve işveren gruplarını bir araya getirdiklerini belirtti. Fuar sayesinde 2 bin kişiyi istihdam etmeyi amaçladıklarını belirten Zengin, "İstihdam fuarlarının eni iyisini Trabzon’da yapmaktan övünüyoruz. Fuarın asıl amacı istihdam. Hedefimiz insanları işe yerleştirmek, insanlara iş bulmak ve ya işverenlerin talep ettikleri iş gücünün karşılığını verebilmektir. Fuarımıza işverenler tarafından yoğun bir talep var. Fuarımıza bu yıl 15 bin ziyaretçinin gelmesini bekliyoruz. Geçen yıl bu organizasyon sayesinde bin 500 kişiye istihdam sağlanmıştı. Bu yıl ise hedefimiz 2 bin kişiye istihdam imkanı sağlamak” ifadelerini kullandı.

Toplantıya katılan Trabzon Valisi Yücel Yavuz ise fuarın verimli geçmesi temennisinde bulunarak “Organize edilecek olan bu fuarımızda iş gücü talebinde bulunan işverenler ile istihdam talebinde bulunan vatandaşlarımızın bire bir buluşabileceği bir ortam hazırlandı. Bu toplantının 5’incisini yapmaktan onur ve gurur duymaktayız. Hazırlıklarımız tamamlandı umarın başarılı ve verimli olacaktır” dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler