Trabzon'da 17 öğretmen 3 polis tutuklandı

Trabzon'da devam eden FETÖ/PDY operasyonlarında 17 öğretmen ve 3 polis tutuklandı.

Trabzon'da 17 öğretmen 3 polis tutuklandı
FETÖ/PDY operasyonları kapsamında Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü 15 Temmuz'dan 2 Eylül'e kadar 345 kişiyi gözaltına aldı. Bunların ise; 150 si çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Bahçecik Cezaevine gönderildiği öğrenildi. Haber61.net'in edindiği bilgiye göre; Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü 'BYLOCK' kullandıkları gerekçesi ile Milli Eğitimde görevli 24 öğretmeni gözaltına aldı. İl Emniyet Müdürlüğünde yürütülen soruşturma sonrasından öğretmenler Trabzon Adliyesine sevk edildi. Burada mahkemeye çıkarılan öğretmenlerden 17'si FETÖ/PDY üyesi şüphesi ile tutuklanarak cezaevne gönderildi 7'si ise Adli Kontrol şartlı ile serbest bırakıldı.

Öte yandan Trabzon İl emniyet Müdürlüğünde görevli 7 polisin Terörle Mücadele Şube Müdürlüğünde yürütülen soruşturması kapsamanında dün Trabzon Adliyesine sevk edildiler.  'BYLOCK' kullandıkları gerekçesi ile sevk edildikleri adliyede 3 polis FETÖ/PDY üyesi olma şüphesi tutuklanarak cezaevine gönderilirken 4'ü ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldığı öğrenildi.

Haber : Şükrü Üçüncü 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber