Trabzon'da 12'si polis 22 kişi tutuklandı

Trabzon'da FETÖ/PDY operasyonları kapsamında 22 kişi tutuklandı.

Trabzon'da 12'si polis 22 kişi tutuklandı

Trabzon'da FETÖ/PDY operasyonları kapsamında 'BYLOCK' kullandıkları gerekçesi ile adliyeye sevk edilen polislerden 12'si tutuklandı. Haber61.net'in edindiği bilgiye göre; Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekiplerinin düzenlemiş olduğu çalışmada Trabzon Emniyetinde görevli 18 polis müdürü, komiser ve memurun FETÖ/PDY örgütünün özel mesajlaşma programı 'BYLOCK' sistemi le haberleştikleri gerekçesi ile gözaltına alındılar. TEM şubede süren sorgularının ardından adliyeye sevk edilen 18 emniyet personelinin 12'si tutuklanırken 6'sı ise Adli Kontrol ile serbest bırakıldı.

ARAKLI OPERASYONU 10 TUTUKLAMA

Araklı İlçesinde Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü (KOM) FETÖ/PDY'ye yönelik yürütmüş olduğu operasyonlar kapsamında 14 kişiyi gözaltına almıştı. Trabzon İl Emniyet Müdürlüğünde süren sorgularının ardından şüpheliler Trabzon Adliyesinde sevk edildi. Burada hakim karşısına çıkan şüphelilerden 10'u tutuklanırken 4'ü ise Adli Kontrol şartı ile serbest bırakıldı. Edinilen bir diğer bilgiye göre; tutuklananlar arasında Araklı'da iş dünyası ile bağlantılı olan iş adamları ile doktorların bulunduğu bilgisine ulaşıldı.

Haber : Şükrü Üçüncü  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler