Trabzon Bursa'ya gidiyor

Haber61.Net – Haber Servisi - Bursa Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı Nuri Uğurlu, Gazeteciler Cemiyetinde basın açıklaması düzenledi.  Uğrulu,“Bursa’da Trabzonlu hemşerilerimizden selam ve saygılar getirdim. 2011 yılında kurulmuş bir federasyonuz. B

Trabzon Bursa'ya gidiyor

Haber61.Net – Haber Servisi - Bursa Trabzon Dernekleri Federasyonu Başkanı Nuri Uğurlu, Gazeteciler Cemiyetinde basın açıklaması düzenledi.  Uğrulu,“Bursa’da Trabzonlu hemşerilerimizden selam ve saygılar getirdim. 2011 yılında kurulmuş bir federasyonuz. Bursa’da bulunan 22 tane derneğin 10 tanesi ile birlikte bir dernek kurduk. Göreve gelirken ana amacımız Trabzon markasına hizmet etmek için birleşmeyi sağlamaktı. Bir derneğimiz dışarı kalmayacak şekilde bir federasyon olduk.”dedi.

Uğurlu, “ Bursa 3 milyon nüfus olan ir kent ve bu nüfus içerisinde 300 bin Trabzonluyu barındıran bir kent. Doğduğu kentten ayrılarak Bursa’ya giden 300 bin kişilik bir aileyiz. Uzun yıllardır Bursa’da Trabzon’u tanıtacak bir çalışmamı olmadı. Trabzon kültürünü Bursa’ya getirmek için çalışmalarımızı yaptık. ilk aldığımız karar en kısa sürede Ocak 2016 tarihinde Bursa’da tanıtım ve kültür fuarını yapma kararı aldık.”söyledi.

Açıklamasının son ölümünde Uğurlu, İlke Bursa Merinos’un tamamı bir şehre verilecek ve 10 – 14 Şubat tarihleri arasında orada olacağız.

Haber : Şükrü Üçüncü 

20151127041343.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber