Trabzon Boztepe'de kadın cinayeti

Boztepe Mahallesinde Azerbaycan uyruklu kadın bıçaklanarak öldürüldü

Trabzon Boztepe'de kadın cinayeti
Trabzon’un Ortahisar İlçesi Boztepe Mahallesinde bir kadın kardeşi tarafından dün saat : 19:30’da apartman boşluğundan bıçaklanarak öldürüldü. Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Boztepe Mahallesi Hasret Sokak Alt Prestij evlerinde bir arkadaşı ile birlikte yaşayan Azerbaycan uyruklu 33 yaşındaki Gülhanım Ekber, yaşamış olduğu binanın ikinci katına geldiğinde arkasından erkek kardeşi 30 yaşındaki Ali Ekber yanaşarak kendisi ile tartışmaya başladı.
 
Bir süre sonra tartışma büyüyünce Ali Ekber, cebinden çıkardığı bıçağı ablasına saplamaya başladı. Kardeşinin bıçak darbelerinden aldığı yaralar ile yere yığılan Gülhanım, apartman sakinleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi hastanesine kaldırılan talihsiz kadına burada ilk müdahale yapıldı. Hastaneye sevk edilirken Gülhanım Ekber kendisini “kardeşinin para için bıçakladığını ve çantasında bulunan 900 TL aldı” söyledi. Kardeş Ali Ekber olay yerinden kaçtı.
 
Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen talihsiz kadın kurtulamayarak hayatını kaybetti. Olay yerine gelen Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro ekipleri; yapmış olduğu çalışmalarda kadının arkasından kardeşinin bir süre takip ettiğini güvenlik kameralarından tespit etti.  Trabzon İl Emniyet Müdürlüğü sınır kapılarına ablasının zanlısı olduğu öne sürülen Ali Ekber’in açık kimlik bilgileri ile fotoğraflarını bildirerek sınır dışına çıkarılmaması yönünde uyarıda bulunuldu.
 
Kardeşinden 5 bıçak darbesi alan talihsiz kadının göğsünden, karın boşluğundan derin yaralar aldığı hastanede tespit edildi. Gülhanım Ekber’in cansız bedeni Trabzon Adli Tıp Kurumuna otopsisi yapılmak üzere kaldırıldı.
 
Haber : Şükrü Üçüncü
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber