Trabzon Barosu'nda seçim heyecanı

Trabzon Barosun'da seçim heyecanı yaşanıyor.

Trabzon Barosu'nda seçim heyecanı

Trabzon Barosu'nda genel kurulun ilk bölümü bugün yapıldı.

Avukat Nusret Yılmaz ile Avukat Sibel Suiçmez'in yarışacağı seçimler için yarın sandık başına gidecek olan Trabzon Baro üyesi 472 avukat, seçim yaparak yeni baro başkanını belirleyecekler.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

HABER61 TV'Yİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

NUSRET YILMAZ VE SİBEL SUİÇMEZ'İN AÇIKLAMALARI İÇİN TIKLAYIN


ALİ SÜMEN'İN AÇIKLAMALARI İÇİN TIKLAYIN

HAKAN ORHAN'IN AÇIKLAMALARI İÇİN TIKLAYIN



DİVAN KURULU SEÇİLDİ

Olağan Genel Kurul Divanı Ali Sürmen Başkanlığında oy çokluğu ile belirlendi. Ali Sürmen yaptığı konuşma sonrasında Kongre gündemini okuyup üyelerin onayına sundu. Gündemin oy çokluğu ile kabul edilmesi sonrasında saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile Olağan Genel Kurul Başladı. 

Daha sonra bir önceki yönetimin Çalışma ve Faaliyet Raporu ve Denetleme Kurulu raporu okundu. Bu raporların sonrasında Mali gelir gider raporu okundu ve üyelerin onayına sunuldu. Oy çok luğu ile bu raporların kabul edilmesi sonrasında dilek ve temenniler bölümüne geçilerek söz almak isteyenlere söz hakkı verildi.

YÖNETİM İBRA EDİLDİ

Yapılan konuşlamar sonrasında Orhan Öngöz yönetiminin ibra edilmesi üyelerin oylarına sunuldu. Yapılan oylama sonucunda Yönetim oy çokluğu ile ibra edildi.

ÜYE AİDATLARI BELİRLENDİ

Baroya ilk üye giriş ücreti 750 TL olarak belirlenirken Memur zam oranlarına göre belirlenen yıllık üye aidatı ise 250 TL olarak belirlendi.

Başkan adaylarının konuşmaları sonrasında Olağan genel Kurul yarın seçim gündemi ile toplanmak üzere salondan ayrıldı.

NUSRET YILMAZ'IN YÖNETİM KURULU LİSTESİ



SİBEL SUİÇMEZ'İN YÖNETİM KURULU LİSTESİ

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler