Trabzon AK Parti kadın kolları “Alnımız ak’ıyla 14 yıl”

Haber61 - Haber Servisi - AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları tarafından “Alnımızın AK’ıyla 14 yıl” adlı birlik ve beraberlik programı düzenlendi. Programa AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Ayşe Sula K

Trabzon AK Parti kadın kolları “Alnımız ak’ıyla 14 yıl”

Haber61 - Haber Servisi - AK Parti Trabzon İl Kadın Kolları tarafından “Alnımızın AK’ıyla 14 yıl” adlı birlik ve beraberlik programı düzenlendi. Programa AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Muhammet Balta, Ayşe Sula Köseoğlu, Adnan salon-(1).jpgGünnar, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon Milletvekili Aday Adayı Salih Cora, İl Kadın Kolları Başkanı Bahar Ayvazoğlu, Merkez İlçe Kurucu Başkanı Mustafa Yanmış, Trabzon eski Milletvekili ve İl Kadın Kolları eski Başkanı Safiye Seymenoğlu, İl Kadın Kolları eski Başkanları Aslıhan Bezirganoğlu ve Şükran Yetimoğlu, İl Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanları ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

AK TERBİYEYLE GELEN AK PRENSİBİN ÖNCÜLERİ

Program Emine Altuntaş’ın ‘Kebire Teyze’ tiplemesiyle günün anlam ve önemine uygun skeciyle başladı. Altuntaş’ın skecinin ardından İl Kadın Kolları Başkanı Ayvazoğlu açılış konuşması yaptı. Ayvazoğlu, “Önce yüreklerde kurulan bir iradenin yürekli kadınları sahiplendi mücadelemizi. Ak terbiyelerle gelen ak prensiplerin öncüleriydi onlar. Tertemiz teknede temiz ellerle mayalanan bu yapılanmanın havasını soludu köydeki ninem, tarladaki annem ve kara tahta başındaki ben. Siyaset denilen senfoniden böyle nağmeler de duyulurmuş meğer. Meğer bizleri bilirmiş ikbalden ziyade hizmete talip olabilenler.” dedi.


YÜZÜ, GÖNLÜ VE ALNI AK KAHRAMANLAR 

Ayvazoğlu konuşmasını şu sözlerle tamamladı: “Bu mirasın sahipleri AK mührü vurdu her girişime ve her dirilişe. Onlar kendilerine okyanusta damla diyorlardı ben ise yüzü, gönlü ve alnı ak kahramanlar. O kahramanlar aramızda ve onların öncülüğünde kurulduğu günden bu yana partimize hizmet etmiş ekipleri de. İşte bu kadınlar sayesinde Trabzon 3 dönemdir meclise kadın milletvekili gönderiyor. Kadın eli değen her yerin farkını ve değerini kendi gibi bildiği vekilleriyle tescilliyor. Ne mutlu bize ki dün olduğu gibi bugün de kadın milletvekilimiz var, hem de bölgede tek.”


ARTIK KADINLAR AK PARTİNİN GÖRÜNEN KAHRAMANI

Ayvazoğlu’nun ardından konuşma yapan Trabzon eski Milletvekili ve İl Kadın Kolları eski Başkanı Seymenoğlu, program için Ayvazoğlu ve ekibine teşekkür etti. Seymenoğlu’nun ardından konuşma yapan Ortahisar Belediye Başkanı Genç, “Büyük bir mutluluk ve gururla 14 yıldır milletimize hizmet eden bir kervanın mensuplarıyız. Bu güzel buluşmayı tertipleyen Başkanımız Ayvazoğlu ve ekibine çok teşekkür ediyorum. AK Partimiz kurulmadan öncede kadınlarımız siyasetle uğraşıyordu. O zaman onlar için ‘Hanımlar bu davanın görünmez kahramanlarıdır’ diyorduk artık kadınlarımız AK Parti’nin görünen kahramanları haline geldi.” Şeklinde konuştu.


İNSANLARIMIZLA İLETİŞİMDE BİRİNCİL OLAN SİZLERSİNİZ

Başkan Genç’in ardından konuşma yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu, “Sizlerin emeğini hepimiz biliyoruz, yaşadık ve yaşamaya devam edeceğiz. Seçimlerde, sosyal etkinliklerde ve insanlarımızla kucaklaşmada birincil olan sizlersiniz. İnsanla iletişimi bizlerden çok daha iyi yapan sizlersiniz. ‘Cennet anaların ayakları altındadır’ anlayışının siyasi anlamda kuruluşu AK Parti’dir. Siz hanım kardeşlerimize bu anlayış doğrultusunda gereken değeri veriyoruz ve vermeye devam edeceğiz. Bu hareketin kadınlar olmadan yürümeyeceğini en iyi yaşayan ve yaşatan Kurucu Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır.” dedi.


PARTİMİZİN DİNAMOSU KADIN KOLLARIMIZDIR 

Başkan Gümrükçüoğlu’nun ardından kürsüye çıkan Trabzon Milletvekili Günnar konuşmasında şu sözlere yer verdi: “İl Başkanlığım dönemimde hem Kadın Kollarında hem de İl Yönetimimde çalışan kadınlarımızdan samimiyetle memnun kaldım. Partimizin bugünlere gelmesinde öncelik kadın kollarımızdadır. Partimizin dinamosu diyeceksek bu kadın kollarımızdır. Bize sabreden, fedakarlıktan ve cefakarlıktan davasından vazgeçmeyen bir çok kadın kardeşimin yanında yer aldım. Dua olarak yaptığımız bu siyasi yolda en büyük duayı kadınlarımızın aldığını düşünüyorum. “


BUGÜN BURADA VEFAYI GÖRDÜK

Trabzon Milletvekili Köseoğlu da programda yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi: “Geçmişe dönüp baktığımız da davamızda ne büyük emekler olduğunu görüyoruz ve bu emeklerde en fazla kadınlarımızın yer aldığını da gördük. Bugün burada vefayı gördük, bu vefa gecesini düzenledikleri için Bahar Başkanımıza teşekkür ediyoruz. Seçim çalışmalarında kadınlarımızın ne büyük çaba sarf ettiğini bilenlerdenim. AK Parti Kadın Kolları kurulduğu günden itibaren farkını göstermiştir, sizlerle gurur duyuyorum. Gençlik Kolları Başkanımız Halim Yılmaz ve ekibine de ayrıca teşekkür ediyoruz.”


KADINLAR YEMEDİ İÇMEDİ DAVASINA SAHİP ÇIKTI 

Köseoğlu’nun ardından konuşma yapan Trabzon Milletvekili Balta, “Kadınların değdiği elde incelik ve zerafet vardır. 11 Ağustos 2011 ve aradan 14 yıl geçmiş, Kadın Kollarımızda emeği olanları bir araya getirdiği için Bahar Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Kadınlarımız hem davaya hem de bizlere çok büyük emek verdiler. Eğer ben burada bir Milletvekili olarak bulunuyorsam sizlerin çok büyük emeği vardır. Başta anamın çok büyük emeği var, Allah hepinizden razı olsun. Kadınlar yemedi içmedi parasız kaldı ve hem ailesine hem de davasına sahip çıktı. “ ifadelerini kullandı.


HÜSNÜ NİYETLE CANLA BAŞLA ÇALIŞIYORUZ

Programda son olarak konuşma yapan İl Başkanı Revi, “Milletimiz yüzde 41 oy oranını bizlere vererek yine birinci parti yaptı bizleri. Birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımıza devam ediyoruz, bu birlik beraberliğimize dair yalan yazan ve yayanlar gelsinler burayı görsünler. Milletin gönlünde taht kuran AK Partimizi, o tahttan indirmeye çalışıyorlar fakat indiremeyecekler. Biz yeter ki birlik beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürelim. Hüsnü niyetle ve bize verilen görevi layıkıyla yerine getirmek için canla başla çalışıyoruz.” dedi.


ONLAR BİZİM DEĞİL BİZ ONLARIN EMRİNDEYİZ


Teşkilatın başı olarak üzerindeki sorumluluğunun farkında olduğunu hatırlatan Başkan Revi, “Partimizin kurucuları bizim başımızın üzerinde yerleri vardır. Bu parti çok zor şartlar altında kuruldu, biz bunun bilincindeyiz. Biz teşkilat mensuplarımızın emrindeyiz onlar bizim değil biz onların emrindeyiz.” şeklinde konuştu. Konuşmaların ardından İl Kadın Kolları eski Başkanlarına İl Kadın Kolları Başkanı Ayvazoğlu ve Trabzon Milletvekili Köseoğlu tarafından plaket takdim edildi. İlçe Kadın Kolları Başkanlarına ve çalışma performansına göre ilk üçe giren İlçe Kadın Kolları Teşkilatlarına da İl Kadın Kolları Başkanlığının hazırladığı hediyeler verildi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber