Trabzon AK Parti FETÖ/PDY çalışmalarını yaptı

AK Parti Trabzon il başkanı örgüte yönelik tüm çalışmalarımızı yaptık

Trabzon AK Parti FETÖ/PDY çalışmalarını yaptı

Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde bir grup FETÖ/PDY üyesi subayın gerçekleştirmiş olduğu “15 Temmuz Darbe” girişimi sonrası yurt genelinde örgüte yönelik operasyonlar devam ediyor. Devlet kurumlarında çalışan FETÖ/PDY üyesi olduğu şüphesi ile çok sayıda memur çalıştıkları devlet kurumlarından el çektirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 15 Temmuz açıklamaları sırasında “Nerede olursa olsun bu yapının her kademesi ile mücadele edilecek.” ifadesine yermesinin ardından çalışmalar daha da derinleştirilerek bir çok kişi hakkında gözaltı yapıldı.


AK PARTİ TRABZON İL BAŞKANI HAYDAR REVİ HABER MERKEZİMİZDE MUHABİR  ŞÜKRÜ ÜÇÜNCÜ'NÜN FETÖ/PDY'YE
YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALARI HAKKINDA SORULARINA YANIT VERDİ.

 
FETÖ’YE AK PARTİ İL BAŞKANLIĞINDA ÇALIŞMA VAR
 
AK Parti Genel Merkezi bu kapsamda 81 İle FETÖ/PDY şüphesi bulunan partililerin teşkilatlardan uzaklaştırılması yönünde talimat gönderdi. Haber61.net’in İstihbarı kaynaklardan edindiği bilgiye göre; Trabzon AK Parti İl Başkanlığında 11 isimin bulunduğu ve bu isimlerin teşkilatlardan uzaklaştırılacağı öğrenildi. Haber Merkezimizde AK Parti İl Başkanı Haydar Revi’ye konu ile alakalı bilgiler verdi. Revi, “ 11 kişi uzaklaştırılacağı yönünde her hangi bir bilgi veya net bir gelişme bilgisine sahip değiliz. Fakat, bizlerde parti için FETÖ/PDY’ye yönelik çalışmamızı gerekçeleştirdik.”dedi.

 
EN KÜÇÜK ŞÜPHELİ OLAN GİDECEK
 
Tüm ilçe teşkilatlarının da dahil olduğu bir çalışma yaparak genel merkeze listeyi gönderdiklerini vurgulayan Revi, “ AK Parti teşkilatları çok disiplinli bir şekilde çalışmalarını ve faaliyetlerini sürdürür. Buradaki çalışmalarımız da aynı disiplinlilik ve kararlılık ile devam etmektedir. 15 Temmuz öncesinde de bir çalışmamız bulunmaktaydı. Yapmış olduğumuz çalışmaları içerisinde, İlçe başkanları, Meclis üyeleri ve parti üyelerimiz ile yöneticiler hakkında bir dosya oluşturduk ve Genel Merkezimize gönderdik. En küçük şüphesi olanda dahi gidecek bunlara acımak yarına boşluk vermek demektir.”kelimelerine yer verdi.
 
Haber : Şükrü Üçüncü
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler