Trabzon'a yeni emniyet müdürü

Trabzon'un yeni emniyet müdürü Ahmet Hakan Arıkan oldu.

Trabzon'a yeni emniyet müdürü

İçişleri Bakanlığı'nın kararnamesiyle aralarında Trabzon Emniyet Müdürü'nün de bulunduğu 59 ilin Emniyet Müdürü değişti. 

Kararnameyle birlikte polis baş müfettişi Ahmet Hakan Arıkan Trabzon'un yeni emniyet müdürü görevine geldi. 



Trabzon'un yeni Emniyet Müdürü Ahmet Hakan Arıkan kimdir?

1968 yılında İzmir’de doğdu. 1991 yılında Polis Akademisini bitirerek Komiser Yardımcısı rütbesi ile Emniyet Teşkilatında göreve başladı. Arıkan, 5 ay Ankara İl Emniyet Müdür Vekili olarak görev yaptı. 
Sırayla değişik rütbelerde Ankara, Emniyet Genel Müdürlüğü, Tunceli ve Polis Akademisi Başkanlığında görev yaptı. Son olarak Ankara Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görev yaparken, Ankara Tren Garı'nda 99 vatandaşın öldüğü bombalı saldırıların ardından 13 Mayıs 2015 tarihinde görevden uzaklaştırılan Ankara Emniyet Müdürü Kadri Kartal'ın yerine Ankara İl Emniyet Müdür Vekili olarak atandı. Son görevi olarak Ankara İl Emniyet Müdür Vekili olarak kamu hizmetine devam etti. Bugün yayınlanan kararnameyle Trabzon'un Yeni Emniyet Müdürü oldu. Hakan Arıkan, evli ve bir çocuk babasıdır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler