Trabzon'a İzmir'den destek geldi

Maçka İlçesinde devam eden operasyonlara İzmir'den Jandarma Özel Hareket birlikleri takviye olarak geldiği öğrenildi.

Trabzon'a İzmir'den destek geldi
Trabzon’da eli kanlı terör örgütü PKK Temmuz ve Ağustos ayından gerçekleştirmiş olduğu saldırılar sonrasında bölgede geniş çaplı operasyonlar devam ediyor.

Haber61.net’in edindiği bilgiye göre; Maçka’nın Altındere Vadisinde 26 Ağustos da terör örgütü üyeleri polis özel hareket ekiplerine saldırmasının  ardından başlayan operasyonlar tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda devam eden çalışmalara İzmir’den takviye birliklerin geldiği öğrenildi.

Trabzon İl Jandarma Komutanlığının komutasında devam eden operasyonlar kapsamında İzmir Jandarma Özel Harekat Komutanlığın dan bir bölüğün bölgeye gelerek operasyonları sürdürdüğü öğrenildi. Güvenlik güçlerinin sürdürmüş olduğu çalışmalar neticesinde bölgede bulunan ve sayıları 3 ile 4 kişi olduğu tahmin edilen teröristlere lojistik desteğin kesildiği ve bu nedenle boş yayla evlerine girerek kumanya aradıkları istihbarat raporlarına yansıdı.

Haber : Şükrü Üçüncü 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber