Trabzon 2.el oto pazarında hareketlilik

Trabzon'da 2.el otomobil pazarına ilgi var

Trabzon 2.el oto pazarında hareketlilik

 Trabzon'da 2. el otomobil ilgi görmeye devam ediyor. Ramazan ayına ve sıcak havaya aldırmayan vatandaşlar 2. otomobil pazarına oldukça rağbet gösteriyor

Trabzon'un Moloz mevkiindeki Avrasya Pazarı önüne kurulan İpekyolu Açık Oto Pazarı Ramazan ayı olması ve aşırı sıcağa rağmen araba almak için gelenlerle dolup taşarken, fiyatlar 4 bin ile 70 bin TL arasında değişiyor.
270 kadar aracın yer aldığı oto pazarında fiyatların kış mevsimine göre daha yüksek olduğu belirtilirken özellikle yaz mevsiminde otomobile daha çok ihtiyaç duyulduğu ve yaklaşan Ramazan Bayramı bunda etkili olduğu kaydedildi.

Öte yandan havanın aşırı sıcak olmasına rağmen oto pazarındaki hareketlilik dikkat çekerken satıcılar genellikle araçlarını ekonomik sıkıntının yanı sıra modellerini yükseltmek için pazara getirdiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler