Tonya Meslek Yüksek okulu açılıyor

Açılması ve yapımı yılan hikâyesine dönen Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tonya Meslek Yüksekokulu, nihayet 2015–2016 eğitim ve öğretim yılında öğrencileriyle buluşacak. Okulun öğrenci alımına başlayacak olmasının heyecanını yaşayan Tonya Belediye Baş

Tonya Meslek Yüksek okulu açılıyor
Açılması ve yapımı yılan hikâyesine dönen Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tonya Meslek Yüksekokulu, nihayet 2015–2016 eğitim ve öğretim yılında öğrencileriyle buluşacak. 
Okulun öğrenci alımına başlayacak olmasının heyecanını yaşayan Tonya Belediye Başkanı Osman Beşel, yaptığı açıklamada “Yüksekokulun ilçemizde açılması konusunda, belediye olarak her zaman elimizde gelen gayreti gösterdik. Bundan sonra da yüksekokulumuzun her türlü sorunuyla yakından ilgileneceğiz ve belediye olarak bütün imkânlarımızı seferber edeceğiz. Tonya ilçemizde Meslek Yüksekokulumuzun açılmasında büyük emek ve gayret gösteren herkese ilçemiz adına çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.
2015–2016 Eğitim- Öğretim yılında eğitime başlayacak olan Tonya Meslek Yüksekokulu’nda “Yaşlı Bakımı Bölümü” tercih edecek öğrencileri kayıt yaptıracak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler