TOKİ'den Akyazı yalanlaması

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Trabzon Akyazı 40 bin Seyirci Kapasiteli Stadyum ve Spor Tesisleri Projesi hakkında çıkan bazı haberlere açıklık getirdi.   SU YOLU YAPILMASI GEREKTİĞİ BELİRTİLMİŞTİ   TOKİ'den yapılan yazılı açıklamada, nihai günler

TOKİ'den Akyazı yalanlaması
Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı, Trabzon Akyazı 40 bin Seyirci Kapasiteli Stadyum ve Spor Tesisleri Projesi hakkında çıkan bazı haberlere açıklık getirdi.
 
SU YOLU YAPILMASI GEREKTİĞİ BELİRTİLMİŞTİ
 
TOKİ'den yapılan yazılı açıklamada, nihai günlerde, bazı basın-yayın organlarında yayımlanan haberlerde, TOKİ Başkanlığı tarafından inşaatı gerçekleştirilen, "Trabzon Akyazı 40.000 Seyirci Kapasiteli Stadyum ve Spor Tesisleri Projesi"ne ilişkin, Trabzon İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı tarafından, "Stadyumla siyah arasında mutlaka su yolu yapılması gerektiği, kimsenin kendilerini dinlemediği ve nihai 5 sene içinde bir araya geldikleri yetkililerle bu konuyu defalarca paylaştıkları"nın belirtildiği aktarıldı. 
 
TOKİ, İDDİALARI YALANLADI
 
İlgili beyan ve bu beyana dayalı haberlerin tamamen gerçek dışı olduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi: "TOKİ tarafından inşaatı gerçekleştirilen, Trabzon Akyazı 40.000 Seyirci Kapasiteli Stadyum ve Spor Tesisleri'nde, 'su yolu' proje aşamasında planlanmış ve yapılacak imalatlar içerisinde yer almaktadır. Su yolu, ihale kapsamında projesine göre, stat inşaatının gerçekleştirildiği alanda, güney yamaçtan gelen 6 tane menfezi içine alacak şekilde zaten mevcuttur. Ayrıca, beyan ve haberlerde yansıtıldığı gibi, işin başlangıcından itibaren hiçbir TOKİ yetkilisiyle iletişime geçilmemiş, görüş alışverişinde bulunulmamıştır. Bilgi eksikliğinden kaynaklanan yanlış açıklama da bunun göstergesidir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler