TOKİ Pelitli’de deniz manzaralı 4 arsayı satışa sunuyor

TOKİ’den 23 ilde 105 arsa satışa sunuluyor.

TOKİ Pelitli’de deniz manzaralı 4 arsayı satışa sunuyor

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Adana, Ağrı, Aksaray, Ankara, Antalya, Çankırı, Diyarbakır, Düzce, Elazığ, Erzincan, Eskişehir, Gaziantep, Gümüşhane, Iğdır, İstanbul, İzmir, Ordu, Samsun, Sivas, Tekirdağ, Trabzon, Van ve Yozgat’ta toplam 872.274,37 metrekare büyüklüğüne sahip 105 adet arsayı (konut, ticaret, turizm, sanayi, akaryakıt ve servis, küçük sanayi sitesi, depolama, spor tesisi otel, özel ilköğretim ve ortaöğretim niteliğinde) toplamda yaklaşık 715 milyon TL muhammen bedelle “Açık Artırma” yöntemi ile satışa sundu.

İstanbul Başakşehir’de ise 6 adet dükkan toplamda yaklaşık 113 bin TL + KDV (yıllık) muhammen bedelle “Açık Artırma” yöntemiyle kiraya verilecek.

Trabzon Ortahisar Pelitli’de 4 arsa Trabzon’un yeni cazibe merkezi Ortahisar Pelitli’de Karadeniz Sahil Yolu üzerinde, havalimanı karşısı ve deniz manzaralı her biri 1.200 metrekare, konut ve ticaret alanı niteliğinde dört arsa yine her biri yaklaşık 4 milyon 200 bin TL muhammen bedellerle (%50 peşin 6 ay vade) satışa sunuldu.

Müzayede 8 Kasım 2016 tarihinde, saat 13:30’da TOKİ’nin Ankara Bilkent’teki merkezinde ve İstanbul Halkalı’daki hizmet binasında yapılacak.



 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler