TGC’den DOKA’ya ziyaret

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nden DOKA'ya ziyaret.

TGC’den DOKA’ya ziyaret
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut ve yönetim kurulu üyeleri, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım’ı ziyaret etti. 

Ziyareti cemiyet adına Başkan Yusuf Turgut, Başkan Yardımcısı Nevzat Yılmaz, Mali Sayman Osman Şişko ve Projeler Sorumlusu Serdal Şahin gerçekleştirdi. 

Doka Genel Sekreteri Çetin Oktay Kaldırım ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken yeni seçilen cemiyet yönetimine de başarılar diledi. Bölge turizmi hakkında neler yapılabileceği konusunda fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette Doka Başkanı Kaldırım, bölge turizmi için ileriye dönük projelerden bahsetti. Kaldırım, Trabzon hava alanının kapasitesinin arttırılması, teleferik, Uzungöl kayak turizmi ve yeni turizm yatırımları konusunda ince eğirip sık dokunulması gerektiğini dile getirdi. 

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin bölgedeki konumu ve etkinliğinin öneminden bahseden Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Turgut ise bölge yatırımlarının artan turizm kapasitesiyle orantılı olması gerektiğini, bir yandan turist sayısı arttırılırken diğer yandan da şehrin önceliklerine önem verilmesi gerektiğini ifade etti.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler