TGC tüzük tadilatı kongresi yapıldı

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin tüzük tadilatı kongresi yapıldı.

TGC tüzük tadilatı kongresi yapıldı

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin Tüzük Tadil Kongresi Cemiyet Lokalinde gerçekleştirildi. Kongreye Trabzon Gazeteciler Cemiyeti eski başkanlarının yanı sıra genel kurul üyeleri katıldı.

Kongrenin açılışında Atatürk ve Silah arkadaşları ile 15 Temmuz’da yaşamını yitiren şehitler için bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşı okundu.

Açılış konuşmasını yapan TGC Başkanı Yusuf Turgut, “15 Temmuz darbe kalkışmasından sonra Türk basını ve Trabzon basını demokrasinin yanında dik durarak iyi bir sınav verdi. Sorumluluklarımız bitmedi. Demokratik hukuk devletinin yaşaması için basın her zaman görevini yapmalı. Trabzon basını gazeteleriyle televizyonlarıyla radyo ve internet siteleriyle ayakta. Bizde Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu olarak meslektaşlarımızın görevlerini en iyi şekilde yapabilmeleri için çaba harcıyoruz. Tüzük değişikliğimiz de daha dinamik yönetimlerin oluşması adına yapılmıştır. Kongremize katılan tüm başkanlarımıza ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Tüm meslektaşlarımızı şimdiden 15 Ağustostaki Orhan Kaynar Futbol Turnuvası finali ve ödül törenine davet ediyorum.” dedi.

Divan Başkanlığını Ergun Ata, Katip Üyeliklerini Cenk Altuğ Atalay ve Sertaç Hellaç’ın yaptığı Tüzük Tadil Kongresinde 8, 10, 11, 12 ve 21.maddeler katılan genel kurul üyelerinin oylarına sunularak değiştirildi.,




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber