TGC Bayramlaştı

Trabzon'da gazeteciler bayramlaştı.

TGC Bayramlaştı

Ramazan bayramının üçüncü gününde gazeteciler, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde bayramlaştılar. Sıcak bir ortamda gerçekleştirilen bayramlaşmada Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yusuf Turgut terör olaylarına değinerek birlik mesajı verdi. 

Ramazan bayramının üçüncü gününde gazeteciler, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nde bayramlaştılar. Sıcak bir ortamda gerçekleştirilen bayramlaşma törenine TGC Başkanı Yusuf Turgut, Başkan vekili Haluk Ayyıldız, Başkan Yardımcısı Ersen Küçük, Genel Sekreter İpek Cansel Şahin, TSYD Trabzon Şubesi Başkanı Murat Taşkın, TSYD Trabzon Şubesi eski Başkanı İhsan Öksüz, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti eski başkanlarından Ergun Ata ve Osman Çavuşoğlu, Trabzonspor Divan Kurulu Başkanı Ali Sürmen, TFF Başkan Vekili İbrahim Usta, Basın İlan Kurumu eski Genel Müdürü Mehmet Atalay, KTÜ İletişim Fakültesi Dekanı Birdoğan Baki, Okul Sporları Federasyonu eski başkanı Ayhan Pala, Trabzonlu antrenörlerden Osman Kastan ve gazeteciler katıldı. 

Trabzon Gazeteciler Cemiyetindeki bayramlaşmada konuşan Başkan Yusuf Turgut, “Trabzon basınının bütün fertleri bugüne kadar bu mesleğin cefasına talip oldular, sefasını sürmediler. Bundan sonra ki süreç onlar için daha iyisi olacak.” dedi.  


Gazetecilerin her zaman bir aile olduğunu dile getiren Turgut; “Meslektaşlarımızın mesleki olarak önünü açmak için bizler elimizden ne geliyorsa yapacağız” diye konuştu.  

Yusuf Turgut konuşmasında, “Ramazan ayında yönetici arkadaşlarım her türlü organizasyonu yapmak için fedakârlık gösterdiler. Bu cemiyetin mutfağından, lavabosuna, bilgisayarlarından, klimalarına kadar birçok şeyini yenilediler. Biz onlara ağabeylik yaptık. Ama canla başla çalıştılar. Özellikle önümüze koydukları Bayram Gazetesi için çok büyük emek verdiler. Muhteşem bir gazete ortaya çıkardılar. Meslek büyüklerimizin de söylediği gibi Gazeteciler Cemiyeti’nin geçmişten bugüne gelen en kapsamlı gazetesi. Onlara bir kez daha teşekkür ediyorum. Bizim yanımızdaki ve arkamızdaki en önemli güç oldular. Bayramlar sevinçlerin arttığı günlerdir. Ama şehitlerimiz ve sel felaketlerimiz var. Yine de bu olumsuzlukların içinden en güzelini çıkarıp bugün kucaklaşabiliyorsak, kardeşçe bu mesleği icra edebiliyorsak ne mutlu bizlere. Bu meslek cefalı bir meslek. Bu meslek fedakarlık isteyen bir meslek. Trabzon basınının bütün fertleri de bugüne kadar bu mesleğin cefasına talip oldular, sefasını sürmediler. Biliyorum ki bundan sonra süreç de onlar için daha iyisi olur. Bizler meslek örgütleri olarak onların önünü açmak için elimizden geleni yapacağız. Ebediyete intikal etmiş olan gazetecilerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Tedavi süresinde olan meslektaşlarımıza da şifa diliyorum. Biz burada bir aileyiz. Bu ailenin mensupları olarak özellikle deneyimlerinden her defasında istifade ettiğimiz meslektaşlarımız var. Hepsine saygılar sunuyorum, iyi bayramlar diliyorum.” dedi.

Yusuf Turgut’un ardından bütün katılımcılar tek tek söz alarak Trabzon basının gücünden bahsederek, birlik beraberliğin önemine değindiler ve herkesin bayramını kutladılar. 






 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler