Tekke ve Balaban'dan Külliyeye ziyaret

Fatih Tekke ve Nurettin Balaban'dan Cumhurbaşkanlığı külliyesine ziyaret.

Tekke ve Balaban'dan Külliyeye ziyaret

Trabzonspor eski takım kaptanı TSFAD Başkanı Fatih Tekke ve Başkanvekili Nurettin Balaban geçtiğimiz günlerde Bayburt'ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile yaptıkları ziyaret ve görüşme sonrasında, bu kez Ankara'ya giderek Cumhurbaşkanı sarayında bir dizi ziyaretlerde bulundular.

Tekke ve Balaban Cumhurbaşkanlığı külliyesinde Cumhurbaşkanı Başdanışmanlarından Şeref Malkoç ve Oktay Saral'ı ziyaret ettiler.

Ziyaret ile ilgili bir açıklama yapan Balaban, “bu ziyaret daha önceden planlanan bir düşünce olup bu gün gerçekleşti. Oturduğunuz yerde büyük projeleri gerçekleştirmezsiniz. Trabzonlu olan her iki hemşerimiz ile daha önce Cumhurbaşkanımıza ilettiğimiz konulardan paylaşılabilecekleri paylaştık. Burada amaç ben değil, biz amaçlı olup, Trabzon ve ülkemiz futboluna nasıl katkı yapabilirizi kapsamakta idi. Bu ve bundan sonra yapacağımız bu tür görüşme ve istişareler İnşallah amaçına yönelik hizmetleri birlik ve beraberlik içinde yapmamıza katkı sağlar.” dedi.



HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber