Tekin Atay yeniden aday oldu

Atay yeniden Gazeteciler Cemiyeti başkanlığına adaylığını açıkladı

Tekin Atay  yeniden aday oldu
Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin 17 Eylül Cumartesi günü yapılacak olan genel kurulda önceki seçimde aday olan Tekin Atay tekrardan aday olduğunu açıkladı.
Tartışmalı sonuçlanan seçimde başkanlığının elinden alındığını savunan Atay şu ifadelere yer verdi; Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin 7 Mayıs’ta yapılan olağan genel kurulunda en fazla oyu almamıza ve listemizin kazanmasına rağmen, detayları değerli meslektaşlarımca bilinen gelişmeler nedeniyle TGC Başkanı olmam engellenmişti.
Yapılan haksızlık ve hukuksuzluğu resmi olarak da belgeleyince 17 Eylül’de olağanüstü genel kurula gidilmesi kararı alınmıştı. Tartışmalara takılı kalmanın enerji ve vakit kaybından başka işe yaramadığını düşündüğümü belirtiyor, yeni projeler ve yeni bir heyecanla, 17 Eylül Cumartesi günü yapılacak olan genel kurulda Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanlığı’na aday olduğumu açıklıyorum.

Trabzon Gazeteciler Cemiyeti’nin bütün üyelerinin kongremize katılımlarını rica ediyor, desteklerini bekliyorum. Kongremizin, camiamıza yakışır bir olgunlukta geçmesini temenni ediyor, hayırlı olmasını diliyorum.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler