TDF gençlikte bayrak değişimi

Trabzon Dernekler Federasyonu(TDF) Gençlik Kolları başkanlığına Abdülkadir Meriç seçildi

TDF gençlikte bayrak değişimi

Trabzon Dernekleri Federasyonu Gençlik Kolları 2016-2017 dönemine yeni Başkan ve Yönetim ile giriyor.

Gençlik Kolları Başkanlığını yürüten Ali Cihan Akgül'ün iş hayatındaki yoğunluğu gerekçesi ile bıraktığı başkanlık koltuğuna Abdülkadir Meriç getirildi.

TDF Genel Merkezinde gerçekleşen Gençlik Kolları toplantısında görevi devreden Ali Cihan Akgül TDF Gençlik Kollarının yeni Başkan ve yönetimine başarılar dilerken, Görevi devralan Abdülkadir Meriç yaptığı çalışmalardan ve TDF Gençlik Kollarına katkılarından dolayı Ali Cihan Akgül'e teşekkür etti.

Yen başkan Meriç yeni döneme yönelik yaptığı değerlendirmede ise şunları söyledi: "Önümüzde 10-14 Kasımda Maltepe'de TDF olarak gerçekleştireceğimiz Trabzon Günleri etkinliğimiz var. TDF Gençlik Kolları olarak her zaman olduğu gibi çok çalışıp başarılı bir şekilde gerçekleşmesi için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Tüm Trabzon sevdalılarını birliktelik halkamıza katılmaya Trabzon için birlikte ritim tutmaya davet ediyorum"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber