Taşeron işçiler Haydar Revi'yi ziyaret etti

Haber61 - Haber Servisi - AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, ‘Taşeron işçileri’ parti binasında misafir etti.

Taşeron işçiler Haydar Revi'yi ziyaret etti
Haber61 - Haber Servisi - AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi, ‘Taşeron işçileri’ parti binasında misafir etti. Geçtiğimiz gün Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan ‘Taşeronlara Kadro’ müjdesinin ardından Trabzon’daki taşeron işçiler Başkan Revi’ye teşekkür ziyaretinde bulundu. Taşeron işçiler adına konuşan Alaattin Çabuk, “Uzun zamandan beri taşeron işçiler olarak heyecanla bugünü bekliyorduk. Bu andan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Buna sebep olanlardan Allah razı olsun. Ne zaman böyle bir şey olacağını takip ediyorduk. Başta Sayın Başbakanımızdan ve hükümetimizden Allah razı olsun, Allah yardımcıları olsun” dedi. 
SÖZLERİMİZİ YERİNE GETİRME GAYRETİNDEYİZ 
Taşeron işçilerin bayram havası içerisinde olduklarını belirten Çabuk, “Bizlere sizler bayram yaşattınız sizler de bayram yaşayasınız. Sizlerle birlikte daha güzel işlerin olacağını düşünüyoruz, Rabbim sizlerin yardımcıları olsun” şeklinde konuştu. Taşeron işçiler adına konuşan Çabuk’a teşekkür eden Başkan Revi, “Genel bir tabloya bakarsak eğer, iki seçim yaşadık. 1 Kasım’da vatandaşlarımız bize büyük bir destek verdi. Ve seçim süresince biz milletimize yapacaklarımızı anlattık. Bütün çalışmalarımızda Trabzon’umuzla alakalı sözlerimiz oldu. Bu sözlerimizi yerine getirmemiz için gayret içerisindeyiz. Kabine kurulalı 4 ay oldu ve bu kısa sürede çalışma hayatıyla alakalı çok önemli reformlar yapıldı” diye konuştu. 
BİZ DE SİZLER GİBİ MUTLUYUZ 
Taşerona kadro müjdesiyle birlikte hem asil hem de yardımcı işte çalışanların kadroya alınacağını belirten Başkan Revi, “Biz de sizler gibi mutluyuz. Buna istinaden ziyaretimize geldiğiniz için teşekkür ediyorum, hayırlı uğurlu olsun. Bunun bir izahı var aslında, ülkemiz ne kadar zenginleşirse bize düşen pay da artacaktır. Taşeron çalışanlara kadro kararı alan başta Sayın Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, Bakanlarımıza, Milletvekillerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Bu sevinci birlikte paylaştık ve bu nezaketiniz için de sizlere ayrıca teşekkür ediyorum” dedi. Yapılan açıklamaların ardından taşeron işçiler Başkan Revi’ye çiçek takdim etti ve sonrasında toplu fotoğraf çekildi. 


HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler