Süleyman Soylu esnafla yerel yöneticileri sorguladı

Trabzon’da bir zamanlar Gazipaşa Caddesi kentin en gözde yerlerinden biriydi. Fakat yeni trafik düzenlemesiyle kente girişi kapatılar ve tek yön olarak sahil yoluna bağlanan Gazipaşa Caddesi’nin esnafı yeni trafik düzenlemesi nedeniyle işlerinin bittiğini

Süleyman Soylu esnafla yerel yöneticileri sorguladı

Trabzon’da bir zamanlar Gazipaşa Caddesi kentin en gözde yerlerinden biriydi. Fakat yeni trafik düzenlemesiyle kente girişi kapatılar ve tek yön olarak sahil yoluna bağlanan Gazipaşa Caddesi’nin esnafı yeni trafik düzenlemesi nedeniyle işlerinin bittiğini söylüyorlar. Aynı konu bugün AK Parti Teşkilat Başkanı Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu’nun Gazipaşa esnafıyla buluştuğu kahvaltıda gündeme geldi. Bir pastanede buluştuğu esnafın dertlerini dinleyen Soylu, esnafın, “Kente kolaylıkla girilebilen en eski yerlerden biri Gazipaşa’dır. Burayı kapattılar.” demesine Soylu, “Peki yetkililer bunu size nasıl izah etti?” diye sordu. Bir esnaf, “Yaptık oldu” diyorlar” diyerek cevap verdi. “Peki sizle toplantı yaptılar mı?” diye soran Soylu’ya esnaf, “Evet” diyerek cevapladı. Ardından Soylu, “Toplantılarda sorduğunuz soruya karşı ne dediler?” diye bir daha esnafa soru sordu. Esnaf da, “Gazipaşa’yı çift yönden trafiğe açacağız dediler ama hala açmadılar” diyerek cevap aldı.

Esnafı dinleyen Soylu’nun sağ tarafında İl Başkanı Haydar Revi, diğer yanında ise il yöneticisi Halil İbrahim Demirtaş yer aldı.

1-564.jpg

2-181.jpg

3-078.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber