Süleyman Aydoğdu'nun hangi sözü rahatsızlık yarattı

Haber61 – Haber Servisi – Ortahisar İlçe Belediye Başkan Yardımcılığındaki görevden alınan Süleyman Aydoğdu olayını perde arkasına haber61 ulaştı. Edinilen bilgiye göre; Bir süre önce alt birimlerine atama yapıldığı gerekçesi ile istifa ederim diyen Aydoğ

Süleyman Aydoğdu'nun hangi sözü rahatsızlık yarattı

Haber61 – Haber Servisi – Ortahisar İlçe Belediye Başkan Yardımcılığındaki görevden alınan Süleyman Aydoğdu olayını perde arkasına haber61 ulaştı. Edinilen bilgiye göre; Bir süre önce alt birimlerine atama yapıldığı gerekçesi ile istifa ederim diyen Aydoğdu, sonraki açıklamalarında ben bu partiye 25 bin oy ile geldim sözü AK Parti teşkilatlarında rahatsızlık yarattığı öğrenildi.

Teşkilatlar İl başkanı Haydar Revi’ye bu sözden dolayı duydukları rahatsızlığı ilettikten sonra bu durum Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e aktarıldı. Genç’de dün öğle saatlerinde Aydoğdu’yu görevden aldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber