Süleyman Aydoğdu istifa etti mi?

Ortahisar Belediye başkan yardımcısı Süleyman Aydoğdu: "Benden habersiz alt birime atama yapılınca istifa edeceğimi söyledim. Sonra Başkan Genç ve arkadaşlarım beni istifadan vazgeçirdi. Ben bu partiye 25 bin oy ile geldim. Hakkımı ve hukukumu yedirmem" T

Süleyman Aydoğdu istifa etti mi?

Ortahisar Belediye başkan yardımcısı Süleyman Aydoğdu: "Benden habersiz alt birime atama yapılınca istifa edeceğimi söyledim. Sonra Başkan Genç ve arkadaşlarım beni istifadan vazgeçirdi. Ben bu partiye 25 bin oy ile geldim. Hakkımı ve hukukumu yedirmem" Trabzon'un Ortahisar Belediyesi Başkan Yardımcısı Süleyman Aydoğdu'nun son günlerde istifa ettiği yönünde haberler ortaya çıkarken, bir açıklama ile yalanlanmıştı. Aydoğdu istifası hakkında Sonnokta'ya çarpıcı açıklamalar yaptı.

BAŞKASINDAN DUYDUM

Aydoğdu istifa ettiği haberlerinin doğru olduğunu belirterek, "Benden habersiz alt birime atama yapılınca istifa edeceğimi söyledim.Gönül isterdi ki Başkanımız Genç, atama yapılırken beni haberdar etseydi. Ben bu atamayı başkasındna duydum. Sonra Başkan'la konuştuk, sorunu çözdük" dedi.

YETKİMİ DE HADDİMİ DE BİLİRİM

Aydoğdu, Başkan Genç, bizim başkanımızdır. Ona karşı bir sorumluluğumuz vardır. AMa benim de hukukum ve haklarım vardır. Ben bu hakkımı ve hukukumu, yetkilerimi de sonuna kadar kullanırım. Hakkımın ve hukukumun da başkaları tarafından ihlal edilmesine izin vermem. Ben AK Parti'ye 25 bin oy ile geldim" diye konuştu.

Haber: Hüseyin Terzi 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber