Soylu mezarlara çiçek bıraktı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, Sülüklü Mezarlığı'ndaki şehit mezarlarına karanfil bıraktı. Dün gece Trabzon'a gelen Süleyman Soylu, bayram namazını İskenderpaşa Camii'nde kıldıktan sonra cami imamı odasında cemaat

Soylu mezarlara çiçek bıraktı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Süleyman Soylu, Sülüklü Mezarlığı'ndaki şehit mezarlarına karanfil bıraktı.
 
Dün gece Trabzon'a gelen Süleyman Soylu, bayram namazını İskenderpaşa Camii'nde kıldıktan sonra cami imamı odasında cemaat ile kahvaltı yaptı.
 
Daha sonra ise Sülüklü mezarlığındaki törene katılan Soylu, burada Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümükçüoğlu, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon Milletvekili Adnan Günnar ile birlikte şehitlerimiz için dua etti,  ardından ise mezarlıklara kırmızı karanfil bıraktı.
 
Soylu, yaptığı açıklamada ise Ramazan Bayramının Türkiye, İslam Alemine ve tüm insanlığa barış, huzur ve bereket getirmesi diledi.
Soylu, Of İlçesi'nde baba ocağı olan Çamlıtepe Mahallesinde akrabalarını ve komşularını ziyaret ederek kendileriyle bayramlaştı. 
 
 Rahmetli Necmettin Erbakan'ın koruması olan 2000'li yıllarda trafik kazasında hayatını kaybeden Ali Soylu'nun mezarını ziyaret ederek dua etti.
 
 Cuma namazını ise Of Çarşıbaşı Büyükcamii'nde kılan Soylu,  cuma namazı sonrasında cemaatle bayramlaştıktan sonra   Trabzon Belediyesi'ndeki bayramlaşma törenine katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber