Sosyal medyanın en yaşlı fenomeni

Rize’de 97 yaşındaki internet kullanıcısı yaşlı kadının, sosyal paylaşım sitesindeki paylaşımları izlenme rekorları kırıyor.  İnternet üzerindeki sosyal paylaşım sitesinde açılan 97 yaşındaki Hüsniye Avcı Kadıoğlu adına açılan hesap ve hesap üzerinden yap

Sosyal medyanın en yaşlı fenomeni

Rize’de 97 yaşındaki internet kullanıcısı yaşlı kadının, sosyal paylaşım sitesindeki paylaşımları izlenme rekorları kırıyor. 

İnternet üzerindeki sosyal paylaşım sitesinde açılan 97 yaşındaki Hüsniye Avcı Kadıoğlu adına açılan hesap ve hesap üzerinden yapılan paylaşımlar takip rekorları kırıyor. Kadıoğlu’nun torunları tarafından açıldığı düşünülen hesapta Kadıoğlu’nun günlük yaşamından fotoğraf ve videolar paylaşılıyor. Paylaşımlar çok sayıda beğeni alırken, ilginç yorumlar da geliyor. Binlerce ekli arkadaşı bulunan Kadıoğlu sosyal paylaşım sitelerinin şuan ki bilinen en yaşlı kullanıcısı.
20151205aw596127_04.jpg20151205aw596127_01.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber