Sögütlü'de kaza 1 kadın hayatını kaybetti

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Akçaabat ilçesi Söğütlü Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Haber61’in edindiği bilgiye göre; evlerine gitmekte olan Selma İskender ile oğlu Melih İskender, karşıdan gelen aracın çar

Sögütlü'de kaza 1 kadın hayatını kaybetti

Haber61 – Haber Servisi – Trabzon’un Akçaabat ilçesi Söğütlü Mahallesinde meydana gelen trafik kazasında bir kişi hayatını kaybetti. Haber61’in edindiği bilgiye göre; evlerine gitmekte olan Selma İskender ile oğlu Melih İskender, karşıdan gelen aracın çarpması ile yola savruldu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri Melih İskender’i alarak Farabi Hastanesine kaldırdı.

Anne İskender ise olay yerinde hayatını kaybetti. Görgü tanıklarının ifadelerine göre 21:30 sularında meydana geldiği öğrenildi. Kaza sonrası araç sürücüsü Ş.E.Y gözaltına alındı. Olayla alakalı soruşturma başlatıldı. Öte yandan Selma İskender’in cenaze töreni bugün ikindi namazından sonra yapılarak Yomra’daki aile mezarlığına defnedileceği öğrenildi. 

20151219005238.jpg20151219005233.jpg20151219005251.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber