Silahlı kavga: 1 yaralı

Eskişehir'de yaşanan silahlı kavga sonucunda 1 kişi yaralandı.

Silahlı kavga: 1 yaralı
Eskişehir'de tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine meydana gelen olayda 1 kişi yaralandı.

Eskişehir’de meydana gelen silahlı kavgada bir kişi yaralandı. Edinilen bilgilere göre olay, Baksan Sanayi Sitesi 4. blokta meydana geldi.

İddiaya göre 26 PZ 005 plakalı otomobille gelen şahıs veya şahıslar, bir atölyenin önünde Mehmet Sivritepe ile ile tartıştı. Tartışmanın büyüyüp kavgaya dönüşmesi sonucu bir şahıs, Mehmet Sivritepe’nin bacaklarına tabancayla ateş ederek yaraladı. Durumu gören vatandaşlar hemen polis ve 112 Acil Servis ekiplerine bilgi verdi.

Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, olay yerindeki ilk müdahalenin ardından yaralı şahsı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi Acil Servisi’ne götürdü. Tedavi altına alınan şahsın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.  Polis ekipleri olay yerinde inceleme yaparken, kaçan şahıs için de arama çalışmalarına başladı. Öte yandan polis ekipleri, 26 PZ 005 plakalı araçla birlikte, olaya karıştığı iddia edilen iki kişiyi yakaladı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber