Seni Seven Ölsün filmine Trabzonlulardan büyük ilgi

Seni Seven Ölsün filminin devamının gelebileceği müjdesi verildi.

Seni Seven Ölsün filmine Trabzonlulardan büyük ilgi

Çekimleri Trabzon'un Demirkapı köyünde yapılan komedi filmi ‘Seni Seven Ölsün’ün galası büyük bir katılımla Trabzon’da gerçekleşti. 
 
Forum Cinemaximum'da gösterimi yapılan filmde, gala için ayrılan 2 salonun yetmemenesi üzerine seyirciler için ek salonlar açıldı. 

Trabzonluların yoğun ilgi gösterdiği gala gecesine katılan filmin oyuncuları söyleşi yaptıktan sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı. 

KARADENİZ SEYİRCİSİ SAHİP ÇIKACAKTIR

Filmin başrol oyuncularından Hüseyin Avni Danyal, filmle ilgili şu bilgileri verdi: "İstanbul'daki galada aldığımız tepkiler çok olumluydu. İyi ki bu işi yapmışız dedirten türden eleştiriler aldık. İnşallah Trabzon'daki seyircimiz de Trabzon için emek verilmiş bu film için aynı şeyleri düşünür. Bizim yaptıtğuımız işten dolayı vicdanımız rahat. Güzel bir iş çıkardığımızı düşünüyoruz. İnşallah Trabzon ve Karadeniz bömlgesi de hem bölgeyi tanıtyması açısından hem de kısa bir an da olsa yüzlerinin gülmesiyle eğlenerek çıkmasıyla bizleri çok mutlu edecekler. evrensel bir şeyanlattık filmimizde biz sevgi hikayesi anlattık. Bunu da bir fotoğraf karesi diye düşünürsek ona en uygun yeri de Trabzon Demirkapı köyü diye düşündük. Ortaya da çok güzel bir iş çıktı. Her karesinde ayrı güzel fotoğraflar göreceğiniz, Trabzon'un belki bildiği ama Türkiye'nin bilmediği güzellikler. Bir bütün olarak bakarsak, çok güzel iş oldu. Trabzon'un ve bütün Karadeniz'in seyretmesi ve bu filme destek vermesi gerekiyor. Ben şu ana kadar destek çıktıklarından diğer filmelere göre bizim filmimize daha fazla destek çıkacaklarını düşünüyorum. Seyrettiklerinde diğer Karadeniz filmlerinden farklı olduğunu görecekler. 



İKİNCİ FİLMİN MÜJDESİ VERİLDİ

Oyunculardan Fulya Zenginer, “İçimize çok sinen bir film oldu. Seyircimizden de çok güzel tepkiler aldık. Galamızı Trabzon'da yapıyor olmaktan çok mutluyuz. Katılımdan çok mutluyuz. Şuna da izlememiş olan seyircilerimiz de izler” ifadelerini kullandı.

Filmin baş rol oyuncusu Alper Saldıran ise, "Çok mutluyum. İnsanların gülen yüzlerini görmek, filme geldiklerini görmek beni çok mutlu etti. Çıktıklarında daha çok güleceklerinden eminim. Bizi yalnız bırakmayıp filmlerine sahip çıkacaklarından eminim. Gurur duyacakları bir Karadeniz filmi yaptığımıza inanıyorum." 

Alper Saldıran ayrıca, devam filminini de müjdesini şu sözlerle verdi: "Biz çok güzel bir toprağa ağaç diktik. Umarım yeşerir ve meyve verir. Biz ekip olarak çok keyif aldık ve etkilendik. Bunun izleyiciye de bu yansıyacağına eminim. Umarım o ağaç yeşerir." 

Filmin yapımcısı Mehmet Yiğit Alp de devam filmi sorusunu, "Biz yaptığımız filmi sevdiğimiz için yapıyoruz herşey gişeye bağlı değil. Bizim Trabzon sevdamızın paralelinde çalışmalar bunlar. sevdiğmiiz için ikincisini de üçüncüsünü de yaparız. İyi film yapmak lazım deriz ve devamını yaparız." şeklinde cevapladı. 

Oyunculardan Ruhi Sarı’da, “Trabzon’da film çekmek çok keyifli. Ben de bir Trabzonluyum. Trabzonluların çektiğimiz filme dahil olması dünyanın en keyifli şeyi. Umarım ömrüm yettikçe her sene bir filme gelirim.” ifadelerini kullandı.





 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler