Şengül Yavuz Trabzonlu gönül elçileri ve çocuklarla buluştu

Şengül Yavuz, “Hayatımıza renk katan tek bir olaydan yola çıkarak yaşamımızı daha da güzelleştirebiliriz” dedi.

Şengül Yavuz Trabzonlu gönül elçileri ve çocuklarla buluştu

Trabzon Valisi Yücel Yavuz’un eşi Şengül Yavuz hanımefendi, Trabzon Valiliğinin destekleriyle bir süre önce down sendromlu gençlerin sosyal hayata katılmalarını sağlamak amacıyla açılan ve gönül elçileri tarafından yakın zamanda dekorasyonu tamamlanan "Engelsiz Yaşam Kafesi” Ballim Kafe'de Trabzonlu gönül elçileri ve çocuklarla bir araya geldi.
 
Kafeyi destekleyen gönül elçilerine ve çocuklara katkı veren herkese teşekkür eden Şengül Yavuz, engelli gençlerin toplum tarafından kucaklanması ve topluma kazandırılmasının, sosyal devlet anlayışının bir gereği olduğuna vurgulayarak bu konuda herkese önemli görevler düştüğünü söyledi.


 
Bu tarz sosyal sorumluluk projeleri engelli çocuklarımızın sosyal hayata katılmaları ve kendilerine olan güvenlerini kazanmaları açısından son derece önemli olduğuna değinen Yavuz, "Engelli çocuklarımız, burada çalışmanın ve sosyal hayatın içerisinde olmanın mutluluğunun tadına varıyorlar. Hayatlarına renk katan bir olaydan yola çıkarak yaşantılarını daha da güzelleştiriyorlar” dedi.
 
Programın sonunda çocuklar Şengül Yavuz’a ve gönül elçilerine kendilerine verdikleri desteklerden dolayı teşekkür belgesi takdim ettiler.







HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler