Sadri Şener: "Tonyalılığım tuttu: Rezil olduk"

Sadri Şener Tonya Trabzonspor taraftarlar Derneğini ziyaret etti.

Sadri Şener: "Tonyalılığım tuttu: Rezil olduk"

Haber61 - Spor Servisi - Trabzonspor Eski Başkanı Sadri Şener ve Kardeşi Sani Şener Tonya Trabzonspor Taraftarlar Derneğini ziyaret etti.

Trabzon'un Tonya ilçesinde yapılan Bilim Konferansına katılmak için ilçeye gelen Trabzonspor Eski Başkanı Sadri Şener ve Kardeşi Sani Şener, konferansın ardından Tonya Trabzonspor taraftarlar derneğini ziyaret ettiler.

Ziyarete Tonya Kaymakamı Halit Mengi ve Trabzonspor Başkan Adayı Celil Hekimoğlu'da yer aldı. Başkan Sadri Şener çay ikramı sırasında taraftarlarla bir süre sohbet etti.

Sadri Şener sohbet sırasında Trabzonspor Başkanlığı yaptığı döneme dair ilginç anları basın mensupları ve taraftarlar ile paylaştı.

O ANLARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN



DÜNYADA SADECE TRABZONSPOR VE NAPOLİ

Şener, Dünyada şehir Takımı olarak sadece Trabzonspor ve Napoli’nin olduğunu belirterek, “Dünyada sadece Trabzonspor ve İtalya’da Napoli var. Şehir Takımı, o şehir sadece o takımı tutar. Sen Roma’yla maç yap Napoli seni tutar. Fenerbahçe ile Rusya maç yapsa bizimkiler Rusları destekler. Burada maalesef böyle. Fanatizmden öte bir tutku bu. Buranın iki takımı vardı eskiden. İdmanocağı ve İdmangücü. İdmanocağı’nın renkleri sarı-kırmızı. Onu tutanlar Galatasaraylılardı. Öyle bir sempatizanlık vardı. Bizden eskiler bilir bunları. Birde İdmangüçlüler vardı. Onlarda daha çok Beşiktaş’ı tutardı. Fenerli yoktu. Hiç duymadım.” dedi.

TONYALILIĞIM TUTTU, REZİL OLDUK

Fenerbahçe karşılaşması sırasında Emre Belözoğlu ile yaptığı kavgayı anlatan Sadri Şener “Trabzonspor’da en fanatik Faruk Özak’tır, Benden fanatiktir. O dövüşmez, ben dövüşürüm. Çok da ayıp oldu esasında. Rezil olduk, Emre ile Fenerbahçe maçında. Birde Bursa maçı vardı. Rahmetli İbrahim’le ilgili bir olay vardı. Bursa ile maç yapıyoruz. 90+3’de 1-0 öne geçtik. Sövüyorlar İbrahim’e. Rahmetli oldu şimdi Bursa’nın Başkanı benim çok yakın arkadaşım. Durdum, durdum sonra Tonyalılığım tuttu tabi.  Ama emniyet müdürüne Valiye kızdım. Adamlar sövüyor hiçbir şey yapmıyorlar diye.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler