Rize’den Türkmenlere Destek

Rize'de Ülkü Ocağı'nın çağrısı üzerine Atatürk Anıtı önünde toplanan çok sayıda kişi, Rusya'nın Suriye'deki Türkmen bölgelerine yönelik saldırılarını protesto etti. Rize'de Ülkü Ocakları'nın çağrısı üzerine, Rusya'nın Suriye'deki Türkmen bölgelerine yönel

Rize’den Türkmenlere Destek

Rize'de Ülkü Ocağı'nın çağrısı üzerine Atatürk Anıtı önünde toplanan çok sayıda kişi, Rusya'nın Suriye'deki Türkmen bölgelerine yönelik saldırılarını protesto etti.

Rize'de Ülkü Ocakları'nın çağrısı üzerine, Rusya'nın Suriye'deki Türkmen bölgelerine yönelik başlattığı saldırıları protesto etmek isteyen çok sayıda kişi, yatsı namazının ardından Cumhuriyet Meydanı'nda bulunan Atatürk Anıtı önünde toplandı. MHP Rize İl Başkanı Serkan Birben, il ve ilçe yöneticilerinin de katıldığı protesto gösterisinde Rize Ülkü Ocakları Başkanı İhsan Alkan basın açıklaması okudu. Alkan okuduğu açıklamada, Rusya'nın Suriye'de Türklere yönelik başlattığı saldırılarda, kadın, çocuk, yaşlı ve sivillerin katledildiğini belirterek, Rusya'nın saldırılara bir an önce son vermesi istendi. Alkan aksi halde geçmişte olduğu gibi günümüzde de Rusya'nın karşısında Türk milliyetçilerini ve Ülkücüleri bulacağını belirterek, Rusya'dan günü geldiğinde yaptığı zulümlerin hesabını soracaklarını sözlerine ekledi. Alkan ayrıca, Suriye'deki Türkmenlere ulaştırılmak üzere yardım kampanyası başlatıldığını da duyurdu. Basın açıklamasının okunmasının ardından topluca yemin edilerek gösteriye son verildi.

Rize’den Türkmenlere Destek

Rize’den Türkmenlere Destek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler