Rize'De Vahşi cinayet: Boğduktan sonra ahıra gömdüler

Rize'nin Çayeli ilçesinde yalnız yaşayan bir kadın boğularak öldürüldükten sonra ahıra gömülü vaziyette bulundu. Olay ilçenin Kesmetaş köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşinden bir süre önce boşanan 2 oğlundan 13 yaşındaki İshak Tamimler'i 3 a

Rize'De Vahşi cinayet: Boğduktan sonra ahıra gömdüler

Rize'nin Çayeli ilçesinde yalnız yaşayan bir kadın boğularak öldürüldükten sonra ahıra gömülü vaziyette bulundu.

Olay ilçenin Kesmetaş köyünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, eşinden bir süre önce boşanan 2 oğlundan 13 yaşındaki İshak Tamimler'i 3 ay önce kan kanserinden kaybeden Ayşe Kandemir (35) dün annesini telefonla arayarak oğlunun mezarına gitmek üzere sözleşti. Ancak mezarlığa gitmek için annesi ile sözleştiği yere gitmeyen ve kendisine telefonla da ulaşılamayan Ayşe Kandemir'i yakınları aramaya başladı. Yapılan tüm aramalara rağmen bulunamayan Ayşe Kandemir bugün evinin ahırında arandı. Ahırdaki ayak izleri ve ahırın dağınık olmasından şüphelenen yakınları yaptıkları incelemede Kandemir'i burada toprağa gömülü ve üzeri yapraklarla örtülü şeklinde cesedini buldu. Olay yerine Jandarma ekipleri çağrılırken, yapılan ilk incelemede genç kadının dün boğularak öldürüldüğü ve ardından gömüldüğü belirlendi.

Cumhuriyet Savcılığı olayla ilgili inceleme başlatırken, geçmişte bir kişinin kendisini telefonla rahatsız ettiği ve savcılığa konuyla ilgili suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Kandemir'in yakın çevresine silah temin etmek istediğini söylediği öğrenildi.

Vahşi cinayet: Boğduktan sonra ahıra gömdüler

Vahşi cinayet: Boğduktan sonra ahıra gömdüler

Vahşi cinayet: Boğduktan sonra ahıra gömdüler

Vahşi cinayet: Boğduktan sonra ahıra gömdüler

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber