Rize’de Türkiye minikler judo şampiyonası başlıyor

Rize Yeni Şehir Spor Salonunda düzenlenecek olan Türkiye Minikler Judo Şampiyonası 26 Haziran Cuma günü 15:30 da star alacak.  28 Haziran Pazar gününe kadar devam edecek olan şampiyonaya Türkiye’nin dört bir yanından Bin’e yakın sporcunun katılması beklen

Rize’de Türkiye minikler judo şampiyonası başlıyor
Rize Yeni Şehir Spor Salonunda düzenlenecek olan Türkiye Minikler Judo Şampiyonası 26 Haziran Cuma günü 15:30 da star alacak. 
 
28 Haziran Pazar gününe kadar devam edecek olan şampiyonaya Türkiye’nin dört bir yanından Bin’e yakın sporcunun katılması bekleniyor.
Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik yaptığı açıklamasında Türkiye Minikler Judo Şampiyonasına katılımın yoğun şekilde beklediklerini ifade ederek geleceğin yıldız judocularının bu şampiyonada belirleneceğini dile getirdi. İl Müdürü Çelik bütün Judo severleri 3 gün sürecek olan Şampiyonayı izlemeye davet etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber