Rize'de Bölgesel kros ligi sona erdi!

2015-2016 Yılı Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Atletizm İl Temsilciliği faaliyet Programı çerçevesinde Rize’de Küçükler ve Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi 2. Kademe yarışmaları yapıldı.    Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tar

Rize'de Bölgesel kros ligi sona erdi!
2015-2016 Yılı Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Atletizm İl Temsilciliği faaliyet Programı çerçevesinde Rize’de Küçükler ve Yıldızlar Kulüpler Bölgesel Kros Ligi 2. Kademe yarışmaları yapıldı. 
 
Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Küçükler ve Yıldızlar Atletizm 2. Kademe müsabakaları yapılan müsabakalarla sona erdi. Müsabakalar sonunda Küçük Kızlar 1500 metrede; 1. Erzurum Palandöken Belediyesi, 2. Tokat Gençlik Spor Kulübü ve 3. Gümüşhane Gençlik ve Spor Kulübü oldu.
 
Müsabakalar sonunda dereceye giren takımlara ödüllerini Rize Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Çelik, Şube Müdürleri Cafer Küçükmustafa ve Muammer Bayraktar, Gençlik Merkezi Müdürü Yasin Çakmakçı verdi.
 
33 kulübün yarıştığı müsabakalarda ilk 3’e giren takımlar Türkiye Şampiyonası'na gitmeye hak kazandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber