Rize'de boğulan astsubay hayatını kaybetti

Rize'de denizde boğulan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden astsubay Hüseyin Çınar'ın cenazesi, Eşme ilçesinde toprağa verildi. Rize'de 8 Ağustos'ta serinlemek için girdiği denizde boğulan ve 11 gündür tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Ç

Rize'de boğulan astsubay hayatını kaybetti
Rize'de denizde boğulan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden astsubay Hüseyin Çınar'ın cenazesi, Eşme ilçesinde toprağa verildi. Rize'de 8 Ağustos'ta serinlemek için girdiği denizde boğulan ve 11 gündür tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren Çınar'ın cenazesi, memleketi Uşak'ın Eşme ilçesi Yeleğen kasabasındaki baba evine getirildi.
 
Çınar'ın cenazesi, cuma namazına müteakip kılınan namazın ardından kasaba mezarlığına defnedildi. Cenazeye, Eşme Kaymakamı Ozan Gazel, Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Ramazan Güçlü, Eşme Belediye Başkanı Hacı Mustafa Çetin ile ailenin yakınları katıldı.
 
Olay
 
Rize'ye bağlı Alipaşa Köyü Balıkçılar mevkisinde, arkadaşıyla denize giren Hüseyin Çınar (28), yüzme bilmediği için batmaya başlamıştı. Çevredekilerin yardımıyla denizden çıkarılan Çınar, ambulansla Rize Devlet Hastanesi'ndeki ilk müdahalesinin ardından Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde yoğun bakıma alınmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler