Rize Valiliği'nden Dolandırıcı uyarısı - Rize Valiliği!

Rize Valiliği, Vali Ersin Yazıcı ile valilik adı kullanılarak bağış adı altında yardım talebinde bulanan kişilere itibar edilmemesi konusunda vatandaşları uyardı. Rize Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Rize Valiliği ve Vali Ersin Yazıcı adına vata

Rize Valiliği'nden Dolandırıcı uyarısı - Rize Valiliği!

Rize Valiliği, Vali Ersin Yazıcı ile valilik adı kullanılarak bağış adı altında yardım talebinde bulanan kişilere itibar edilmemesi konusunda vatandaşları uyardı.

Rize Valiliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Rize Valiliği ve Vali Ersin Yazıcı adına vatandaşların aranıp yardım ve bağış talebinde bulunularak dolandırıcılık yapıldığının tespit edildiği belirtildi.

Valiliğin, kamu kurum ve kuruluşlarının herhangi bir yardım ve bağış talebinin söz konusu olmadığı vurgulanan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Son günlerde iş adamları ve vatandaşları Rize Valisi Sayın Ersin Yazıcı, vali yardımcıları veya kurum müdürlerinin adını kullanarak arayan şahısların vatandaşlarımızdan bağış ve yardım talebinde bulundukları öğrenilmiştir. Yürütülen bir yardım kampanyası bulunmamaktadır. Vatandaşlarımızın gelen yardım ve bağış talepleri konusunda dikkatli olmaları, arayan şahısları ve telefon numaralarını ilgili güvenlik birimlerine bildirmeleri konusunda hassas davranmaları önem arz etmektedir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber