Revi'den Kars'a ziyaret

Anlamlı ziyaret...

Revi'den Kars'a ziyaret
 AK Parti Trabzon İl Başkanı Haydar Revi ve beraberindekiler Kars’a çıkarmada bulundu. Doğu’nun serhat şehri Kars’ta ilk olarak Sarıkamış ilçesine giden Başkan Revi ve beraberindekileri Sarıkamış Belediye Başkanı Göksal Toksoy, Sarıkamış İlçe Teşkilatı ve Sarıkamış Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkanlığı binasında misafir etti.

Toksoy, Başkan Revi’ye ziyaretinden dolayı plaket takdim ederken daha sonra Sarıkamış Şehitlik anıtını hep birlikte ziyaret ederek dualar ettiler. Sarıkamış İlçesindeki ziyaretlerle alakalı açıklama yapan Başkan Revi, “Ecdadın izlerini burada görmek bizleri duygulandırırken kardeşliğimizin ne denli bir maziye sahip olduğunu hissetmek de ayrı bir övünç kaynağı oldu. Başta Belediye Başkanımız olmak üzere bizleri bu şehitler ilçesinde ağırlayanlara teşekkür ediyorum” dedi.

BİRBİRİMİZE DESTEK İÇERİSİNDEYİZ

Sarıkamış ilçesindeki ziyaretlerin ardından AK Parti Kars İl Başkanlığına geçen Başkan Revi ve beraberindekileri burada AK Parti Kars İl Başkanı Adem Çalkın ve Yönetim Kurulu Üyeleri karşıladı. Başkan Çalkın’ın makamına misafir olan Başkan Revi burada yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: “Kars birçok özelliğiyle ülkemizde ender şehirlerden bir tanesidir. Iğdır ve Ardahan gibi şehirlerimizin buradan ayrılarak vilayet olmasının yanı sıra vatanımızın bölünmez bütünlüğü için mücadele eden aziz şehitlerimizi, sınırları içerisinde barındırması da ayrı bir öneme sahiptir. Ülke ve millet olarak bu günlerde terörle mücadelede kararlığımız için de Kars ayrı bir ehemmiyet sahibidir. Vatan topraklarımızın dört bir yanında kardeşliğimizin daim olması için hep bir aradayız ve birbirimize destek içerisindeyiz”

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZİN TEMİNATIDIR

Hep birlikte Türkiye olduklarını belirten Başkan Revi, “Bugün bu ziyaretle bunu da tüm ülkemize ve Dünya’ya göstermekteyiz. Sen ben ayrımız olmadan biz hep birlikte Türkiye’yiz, Bize Her Yer Trabzon dediğimiz gibi Bize Her Yer Türkiye’dir. İşte burada bu tabloyu tam manasıyla yansıtmanın da mutluluğu içerisindeyiz” diye konuştu. Bölgesel anlamda 65. Hükümette ağırlıkta olduklarını da ifade eden Başkan Revi, “Bakın bu güzel ve tarihi şehrimizden de Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanımız var. Sayın Bakanımız Ahmet Arslan da diğer bakanlarımız gibi ülkemize ve bölgemize hizmet için gecesini gündüzüne katmaktadır. Biz AK kadroların gayesi, millete hizmet ve ülkemizi daha da kalkındırmaktır. Buradaki birlik ve beraberliğimiz de bunun teminatıdır. Sayın İl Başkanımıza ve kıymetli yöneticilerimize misafirperverliği için çok teşekkür ediyoruz” dedi.

İFTARDAN SONRA TÜRBE ZİYARETİ

Başkan Revi ve ekibinin ziyaretinden dolayı memnun olduklarını belirten AK Parti Kars İl Başkanı Çalkın, “Sayın Başkanımıza ve kıymetli yöneticilerimize bu güzel ve bu anlamı ziyareti için çok teşekkür ediyoruz. Kardeşlik şuurumuzun pekiştiği mübarek Ramazan ayında bu ziyaretin olması da ayrıca bir değer kazanmıştır” diye konuştu. Burada yapılan açıklamalar ve sohbetin ardından, Başkan Revi ve Başkan Çalkın, Kars İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında bir araya geldi. İftar programına her iki İlin Yöneticilerinin yanı sıra AK Parti Kars Milletvekili Selahattin Seyribey de katıldı. İftar programının ardından ise Başkan Revi, Başkan Çalkın, Milletvekili Seyribey ve beraberindekiler büyük Türk Mutasavvıfı Seyyid Ebül Hasan Harakani Hazretlerinin türbesini ziyaret ederek dualar etti. Türbe ziyaretinin ardından ise tarihi Kars Kalesine çıkılırken Başkan Çalkın ve Milletvekili Seyribey, Başkan Revi ve ekibine şehirle alakalı tarihi bilgiler verdi.

EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜRLER

Başkan Revi’nin Kars programına AK Parti Trabzon İl Başkan Yardımcıları Hasan Dilekoğlu, Uğur Aydın, Murat Zeki Solak, AK Parti Trabzon İl Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Solak, Ahmet Karadeniz, Trabzon Büyükşehir Genel Sekreter Yardımcısı İbrahim Kul, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Meclis Üyesi Halim Kaya, Çevre ve Şehircilik Trabzon İl Müdürü Ali Vedat Çiftçi katıldı.

Başkan Revi programa katılanlara da ayrıca teşekkür ederken şu ifadeleri kullandı: “Başta Sayın Müdürümüz Çiftçi olmak üzere bu anlamlı program ve buluşmamızda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Bu ziyaretlerimiz devam edecek ve kardeşlik köprülerimizi daha da sağlamlaştırma adına gerekli adımları hep birlikte atacağız. Biz hep birlikte Türkiye’yiz, bu ülke bizlerin ve bu ülke adına hep birlikte güze işlere imza atacağız” Başkan Revi ve beraberindekiler Kars’ın ardından Ardahan’a geçti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzon Haber